Πως την πλησιάζεις;

Έπειτα από αρκετές δοκιμές, θα γράψω την γνώμη μου για το πως να πλησιάσεις κάποια και να την μιλήσεις, σε direct και natural χωρίς ρουτίνες, false time constraint και λοιπά.

Καταρχάς, θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Διάβασε προηγουμένως για γλώσσα του σώματος και style.
[Ο παρακάτω τρόπος δουλεύει σε μένα. Ασφαλώς χρησιμοποιώ και το σύστημα του Mystery, σε άλλες περιπτώσεις].

Βλέπεις δύο γυναίκες και σου αρέσει η μία.
Θα πρέπει να της πλησιάσεις προτού σε δουνε. Δηλαδή, αν είναι να το σκεφτείς, κάνε το μακρυά όπου δεν σε βλέπουν να κολλάς.
Τις πλησιάζεις από μπροστά τους. ΜΗΝ τις πλησιάσεις από πλευρά όπου δεν σε βλέπουν, μου έτυχε με κακές εντυπωσεις.
Πριν τις φτάσεις, κοίτα τες στα μάτια και χαμογέλα. Σημαντικό αυτό. Τις ηρεμεί.
Πας στον στόχο σου και την λες ότι σου αρέσει και θέλεις να την γνωρίσεις ή ότι την είδες ενδιαφέρων και ήρθες να της πεις ένα γεια.
Συστήνεσαι μαζί της και την ρωτάς αμέσως για την φίλη της.Της λες «η κοπελα εδώ είναι φίλη σου;» και συστήνεσαι μαζί της. Αμέσως δώσε ένα ειλικρινές κοπλιμέντο στην φίλη της. Πες της οτι φοράει κάτι ωραίο πάνω της και της πάει ή έχει την αίσθηση της μόδας κλπ. Θα την αρέσει και θα της αρέσεις και εσύ, που σημαίνει θα σε αφήσει να μιλήσεις την φίλη της από το να την προστατεύσει από εσένα.
ΜΗΝ ρωτάς τα ίδια πράγματα και στις δύο. Ασχολήσου με τον στόχο σου. Μου έτυχε να ρωτάω και την φίλη της και θεωρήθηκα κάποιο είδος παίχτη. Επίσης, κάποια άλλη φορά, πάλι η φίλη της την τράβηξε, οπότε χαμένος χρόνος να προσπαθείς να διασκεδάσεις και την φίλη της.
Αν πας καλά, θα έχεις άμεση έλξη προς αυτήν. ʼρα, θα πρέπει να πας σε qualification.
Συνήθως ρωτούσα κατευθείαν με τι ασχολείτε, αλλά απο τι είδα καλό είναι να λες κάτι του στυλ:
«Είσαι όμορφη, αλλά η ομορφιά είναι κάτι κοινό. Παρατήρησε γύρω σου. Η εμφάνιση δεν είναι το μέσο για να κρίνεις κάποιον. Πες μου για σένα.»
Αν σε ρωτήσει τι θέλεις να μάθεις, πες της «τα πάντα.Ας αρχίσουμε με τι ασχολείσε.», αν και συνήθως θα σου πούνε μόνες τους.
Απο εδω «σπάσε» τις προτάσεις της σε λέξεις και διάλεξε θέματα για συζήτηση. Αν πει την λέξη γειτονιά, ρώτα την για την γειτονίά της. Αν πει την λέξη σκύλος, ρώτα την για κατοικίδια κ.ο.κ.
Σε κάποια φάση, θα πρέπει να συμφωνήσεις σε κάτι, ότι σου αρέσει και εσένα. Πες της κάτι του στυλ «αλήθεια; Κάτσε μισό λεπτό γιατί θα αρχίσω να ερωτεύομαι. Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε; Εννοώ, είσαι τέλεια για μένα. Σου αρέσει αυτό και αυτό;».
Και συνεχίστε την κουβεντα σας. Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να της κάνεις ένα κοπλιμέντο για τον χαρακτήρα της. Ε, κάπου εκεί θα πρέπει να την φιλήσεις, αν η γλώσσα του σώματος της στο επιτρέπει.