Που πα(ς) ρε Καραμήτρο;

Αν ασχοληθείς με το dating και με την αυτοβελτίωση, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, είναι να αλλάξεις κάποια πράγματα επάνω σου, που είτε τα θεωρείς εσύ «άσχημα», είτε τα έχουν σχολιάσει κάποιοι (μπορεί και πίσω από την πλάτη σου και να τα έμαθες μέσο τρίτων). Αλλά είναι μια κατηγορία ανθρώπων, που δεν συγκινείται από κάτι τέτοια.

Και ο λόγος στα άτομα που δεν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους. Τι θέλω να πω; Για παράδειγμα είναι κάποιοι άνθρωποι που είτε έχουν παρατηρήσει οι ίδιοι κάτι που τους χαλάει (κατά την άποψη τους πάντα) την εικόνα τους, όπως για παράδειγμα «έχω αραιώσει πολύ στο κεφάλι«, «έχω βάλει πολλά κιλά τελευταία» κλπ, είτε τους έχει πει κάτι κάποιος -φιλικά, γιατί οι ίδιοι αρνούνται να δεχτούν κάτι, πχ:
-Μαλάκα, πως πρήστηκες έτσι; Κάνε λίγο δίαιτα.
-Δεν τρώω πολύ ρε, ο θυρεοειδής φταίει και παίρνω κιλά. Πάμε για κανένα πιτόγυρο;

Ως εδώ καλά. Άποψη μου είναι ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει στο σώμα του και δεν το λέω αρνητικά. Επίσης, οι ίδιοι άνθρωποι πάντα, έχουν την άποψη ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν κάτι επάνω τους, γιατί «η γυναίκα θα πρέπει να με θέλει γι’αυτό που είμαι μέσα μου και όχι για το πως φαίνομαι εξωτερικά«. Και εδώ όλα καλά.

Αλλά το θέμα μας είναι στο ότι οι ίδιοι άνθρωποι, αυτοί που έχουν πολλά κιλά ή είναι καραφλομαλλιάδες (δηλαδή αφήνουν να μεγαλώνουν τα πλαϊνά μαλλιά τους, ενώ παράλληλα δείχνει μεγαλύτερο και το αραίωμα τους ή ακόμη βάζουν τα πλαϊνά μαλλιά επάνω, για να καλύπτει το αραίωμα, μια οπτασία μιλάμε) ή γενικά δεν έχουν κάτι επάνω τους που να είναι κάπως ελκυστικό (εμφανισιακά πάντα), οι τύποι αυτοί λοιπόν, απαιτούν να βγάλουν γκόμενα από 9 και πάνω.

Ναι, η γκόμενα θα πρέπει να είναι αγγελικά φτιαγμένη. Να μην έχει ίχνος κυτταρίτιδας, καμία ατέλεια και γενικά να μην έχει το παραμικρό «σφάλμα» επάνω της («όχι ρε φίλε, μου φαίνεται σαν να είδα ένα σπυράκι πίσω από το αυτί της, πω-πω σαβούρα είναι, next plz«).

Να μωρέ, θα πρέπει εμένα να με θέλει για αυτό που είμαι, αυτό το «κάτι» που έχω μέσα μου (ωραία δικαιολογία, ποιος κάθεται να κάνει αλλαγές επάνω του τώρα, είναι και καλοκαίρι και ιδρώνουμε να’ούμε), αλλά αυτές θα πρέπει να είναι καλύτερες και από τα μοντέλα Victoria’s Secret, αλλιώς δεν θα χάσει τον χρόνο του ούτε να τις κοιτάξει πάνω από 2″ ο τύπος. Και να λένε και ευχαριστώ τα «μπάζα» των 8-7-6, που τις έριξαν οι τύποι αυτοί και μια ματιά των 2″, άλλες ούτε που τις κοιτάζανε καν.

Από την άλλη, έχεις κάποιους τύπους που θέλουν να γίνουν PUAz, οι οποίοι είναι στην «τρυφερή» ηλικία των 40χρ (5 πάνω, 5 κάτω, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα) και όταν τους λέει κάποιος να βγούνε για γνωριμία ή παιχνίδι, συνήθως απαντούν με την δικαιολογία «ότι θέλουν να διαβάσουν περί PU λιγάκι περισσότερο, για να βγούνε στο πεδίο» και αρνούνται την όποια πρόσκληση, ή απλά «εξαφανίζονται» και δεν απαντούν σε κανένα μήνυμα.

Οι τύποι αυτοί τώρα (αλλά και οι παραπάνω), θέλουν την top γκόμενα, γιατί όχι και την PR στα πιο γνωστά μαγαζιά (για να πουλάνε και μούρη), η οποία να είναι 10αρι (άντε ένα 9ρακι και αυτό λίαν επιεικώς, γιατί είναι στις καλές τους). Επίσης να είναι κοινωνική, ευγενική, να τους μιλάει ωραία και να μην τους τεστάρει γιατί είναι κουραστικό (και θα είναι πουτ@να αν το κάνει).

Επίσης, να τους απαντήσει άμεσα στο Facebook, να κάνει like την πρώτη μαλακία-εξυπνάδα που θα πετάξουν, να δεχτεί με την μία την πρόταση τους για καφέ (γιατί μετά θα είναι αντί-social η γκόμενα) ή ακόμη (και εδώ γελάμε) θέλουν η γκόμενα να τους μιλήσει ωραία στο πέσιμο τους στο πεζοδρόμιο και γιατί όχι, να βγει με την μία μαζί τους για καφέ ή να πάει και στο σπίτι τους, αμαλάχι, για ένα «γρήγορο» (και ίσως να απορούν μετά «μα, της είπα αυτό, εκείνο και το άλλο που είπε και εκείνος ο τύπος στο γιουτούμπι και δεν δέχτηκε, γιατί ρε παιδιά; Όλες οι γυναίκες ίδιες είναι, κοιτάνε μόνο τα λεφτά τελικά!!!«).

Τα πράγματα είναι απλά. Αν δείχνεις σαν να έχεις να πλυθείς κανέναν μήνα, αν το ντύσιμο και το στυλ σου δεν διαφέρει από τον ταλαίπωρο λάθρο που πέρασε από 40 κύματα για να μπει στην χώρα (πρόσφυγα ήθελα να πω, sorry), αν ακόμη σε ντύνει η μάνα σου, αν δεν ξέρεις πως να μιλάς ή να φερθείς ανάμεσα σε κόσμο, αν αποφεύγεις να βγεις με άλλα άτομα για να μάθεις τα βασικά της κοινωνικότητας, «φοβάσαι» δηλαδή να γίνεις κοινωνικός και απλά θέλεις να βγαίνεις με τους 1-2 φίλους που έχεις και ίσως νιώθεις πιο άνετα και μιλάτε για τα ίδια και τα ίδια και γενικά, αν δεν αλλάξεις κάτι επάνω σου που ίσως να φωνάζει από μακριά «μαμάκιας» ή «μπακούρι», περιμένεις να «χτυπήσεις» και τα top γκομενάκια;

Άσε μας κουκλίτσα μου…