Pre-Opening

Όταν προσεγγίζεις μια άγνωστη, έχεις (ας πούμε) δύο επιλογές, να πας τελείως χύμα (σαν να ξεφυτρώνεις μπροστά της) ή να «ζεστάνεις» λιγάκι τα πράγματα, να κάνεις δηλαδή την warm προσέγγιση, όπου η άλλη θα περιμένει να πας (αν τελικά πας). Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λεγόμενο «Pre-Opening».

Βασικά σαν Pre-Opening αναφέρεται κάτι που θα πεις το οποίο θα της τραβήξει την προσοχή, ώστε να πετάξεις μετά την ατάκα σου. Έχω παρατηρήσει ότι είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις κάποιο Pre-Opener, παρά να πετάξεις κατευθείαν την ατάκα σου. Για παράδειγμα, αν πας σε μια (σε ένα μπαρ) και της πεις «Γεια σου, είμαι ο Μπάμπης ο σουγιάς«, ίσως να μην πιάσει τόσο, γιατί ενδέχεται να μην ακούσει αμέσως (και θα πρέπει να επαναλάβεις την ηρωική ατάκα σου), άσε δε που δεν θα μπορεί να καταλάβει αν μιλάς σε αυτήν. Μπορείς έτσι, αντί να πεις κατευθείαν αυτό που θες, να πεις κάτι του στυλ «να σε απασχολήσω/μιλήσω για λίγο;«, όπου πλέον και την προσοχή της θα έχεις αλλά και θα σε έχει «δεχτεί» κάπως να της μιλήσεις. Ξέρω, ξέρω, τα alpha males δεν πρέπει να ρωτάνε και άλλα τέτοια περίεργα, αλλά δοκίμασε το πρώτα, δες την διαφορά και γράψε ότι δεις στα σχόλια.

Εγώ καμιά φορά χρησιμοποιώ σαν άνοιγμα (σε νυχτομάγαζα) το «με συγχωρείτε που σας διακόπτω κορίτσια» και όταν γυρίσουν να με κοιτάξουν, λέω «… αλλά μου αρέσεις και θέλω να σε γνωρίσω«. Επίσης χρησιμοποιώ καμιά φορά και κάτι άλλο, πχ αν επιστρέφει κάποια από την τουαλέτα και περάσει από μπροστά μου την σταματάω και την ρωτάω «που κάθεσαι;» και όταν μου πει «εκεί» (ή όπου τέλος πάντων κάθεται») της λέω «ΟΚ, θα έρθω μετά εκεί να σε γνωρίσω, πήγαινε τώρα«. Καφρίλες, ξέρω 🙂

Επίσης μπορείς να το κάνεις και εξ’αποστάσεως, δηλαδή το να την «παίξεις» με τα μάτια θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και κάτι σαν pre-opener, όπου της δίνεις να καταλάβει ότι ενδέχεται να γίνει πέσιμο. Εγώ μια φορά πχ είχα στείλει ένα φιλί από μακρυά σε μια και ήρθε μόνη της. Έτσι πρέπει να κάνετε, σκέφτηκα, να μην κουράζεται και ο PUA, που να τρέχουμε τώρα στην άλλη άκρη του μπαρ.
Ένα νεύμα, ένα χαμόγελο, ένα «γεια μας» με το ποτό (ή και της πετάξεις και ένα «λελουδικό» στα «ζούκια», αλλά πάνε αυτά πλέον) θα μπορούσες να τα πεις και pre-openers.
Σημασία δεν έχει το τι θα κάνεις (εντάξει μην της κάνεις και κάτι τέτοιο), αλλά σημασία έχει να σε δει και να σε βάλει στο ραντάρ της.

Να είναι και η προσέγγιση γυμνός Pre-Opener; Θα ρωτήσω τον guru μου και θα αποφασίσουμε, όπου είμαι εγώ ο ίδιος, είμαι διχασμένη προσωπικότητα.

Η χρήση κάποιου pre-opener, όπως έχω παρατηρήσει, δουλεύει πολύ καλά και στο Day Game. Για παράδειγμα, αντί να πεις σε μια ότι την είδες και θέλεις να την γνωρίσεις, μπορείς να της πεις πχ «με συγχωρείς» πρώτα, ώστε να της τραβήξεις την προσοχή, ενώ αν είναι μπροστά σου, μπορείς να την περάσεις καμιά δεκαριά βήματα και μετά να γυρίσεις και μόλις σε δει να την χαμογελάσεις.
Επίσης μπορείς να πεις και «με συγχωρείς, να σε απασχολήσω για λίγο;» και μετά να της πεις ότι θέλεις να πεις.

Επίσης κάτι ακόμη, μπορείς να πεις και κάτι αστείο για να σπάσει καλύτερα ο πάγος, όπως πχ «να σε απασχολήσω μισό λεπτό;» και μόλις σου πει το ΟΚ να πεις «τώρα ακριβώς μισό λεπτό δεν θα’ναι, δεν έχω το ρολόι μου» ή κάτι που είχα πει εγώ σε μια στον δρόμο, η οποία ήταν με την μάνα της κιόλας «29,28,27, ωχ περνά γρήγορα ο χρόνος, δεν θα προλάβω :)».

Μπορείς επίσης να πεις και μια ιστοριούλα, πριν πεις αυτό που θες το οποίο μπορείς να ενσωματώσεις στην ιστορία σου, όπως μια που είχα είπα σε μια τύπισσα (όταν έκανα πειράματα στο Day Game) και είχε πολύ θετική ανταπόκριση (όπως έχω πει σε μερικά σχόλια, γράφω ένα θέμα για το Day Game όπου θα αναφερθώ περισσότερο σε αυτά):
-Να σε απασχολήσω για λίγο;
-Ναι, τι θέλεις;
-Κοίτα να δεις τι έγινε. Όπως καθόμουν με τους συμπαθείς κυρίους εκεί (δείχνοντας ένα σημείο όπου αράζουν ηλικιωμένοι, άσχετα αν δεν καθόμουν ποτέ εκεί, είναι το «τρικ» για να μην με πρήζει μετά «που με είδες, και που ήσουν και τι έκανες» κλπ) και όπως βρίζαμε τους πολιτικούς για τα μέτρα, πέρασες από μπροστά μας και σκέφτηκα «να κάτι περισσότερο ενδιαφέρων» και έτσι θέλησα να έρθω να σου μιλήσω.

Αυτά περί pre-opener. Με δοκιμές θα καταλήξεις πιστεύω σε κάτι που θα χρησιμοποιείς με άνεση. Να θυμάσαι σκοπός δεν είναι να μάθεις μια τέλεια ατάκα, σκοπός είναι να σου βγει αυτό που θες να πεις φυσιολογικά και να μην ακούγεται σαν να διαβάσεις κάποια πινακίδα από πίσω.