Πως κερδίζεις τα 9αρια και τα 10αρια;

Οκ, το παραδέχομαι, ο τίτλος είναι λίγο πιασάρικος. Δεν έχει καμία σχέση με το άρθρο, καθώς το συγκεκριμένο είναι απλώς ένα άρθρο για να σου δείξει κάποια πράγματα και όχι κάποιος οδηγός για το τι θα πεις.

Βασικά ο όρος «10αρι» δημιουργήθηκε (ή χρησιμοποιείτε, έστω) από την κοινότητα της σαγήνης, για να περιγράψει μια «τέλεια» γυναίκα. Είναι επίσης και ο κράχτης για να πουλήσουν βιβλία Έλληνες (πχ Κόντης) και ξένοι.
Ο κάθε ένας μας, θα ήθελε να κάνει σεξ ή να κάνει σχέση με ένα «10αρι».

Τι είναι όμως το «10αρι», που οι περισσότεροι ψάχνονται για να μάθουν πως να «ρίχνουν»;
Για μένα «10αρι» δεν υπάρχει. Το «10αρι» το κάνεις εσύ. «10αρι» είναι αυτήν που είναι ιδανική για εσένα να κάνεις σχέση, να την έχεις δίπλα σου και να σε συντροφεύει. «10αρι» είναι αυτήν που έχεις παρόμοιες συνήθειες και σε καταλαβαίνει.
Βέβαια σαν βαθμολογία στην εμφάνιση τους, μπορείς να τις πεις «9/10αρια», αλλά εμφάνιση δεν σημαίνει και προσωπικότητα.

Όταν ξεκινούσα και εγώ, έτσι ήθελα να κερδίσω τις κουκλάρες.
Ωστόσο, με τον καιρό και τις προσεγγίσεις/συναναστροφές μου, κατάλαβα ότι οι πολύ όμορφες δεν σημαίνει ότι είναι και καλές σαν συντροφιά ή ιδανικές για σεξ έστω, μιας και πολλές φορές, αυτές που ντύνονται υπερβολικά σέξι ή είναι πολύ «καυτές», δεν είναι και τόσο καλές στο σεξ, γιατί «πατάνε» στην εμφάνιση τους και θεωρούν ότι αυτό και μόνο φτάνει.

«10αρι» μπορεί να είναι και κάποια που στον τάδε φίλο σου να μην αρέσει, αλλά να αρέσει σε εσένα. Τι θα κάνεις; Θα αφήσεις κάποια που είναι ιδανική για εσένα, επειδή δεν αρέσει σε έναν φίλο σου; Θα προσπαθήσεις να κερδίσεις τις πολύ όμορφες για να δείχνεις ότι είσαι μάγκας;

Ας πούμε ότι θέλεις να κερδίσεις τις πολύ όμορφες που υπάρχουν στα club.
Θα σου πω την δική μου άποψη σχετικά.
Αν είσαι πηδήκουλας, οκ. Αν ωστόσο τώρα αρχίζεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα και θέλεις οπωσδήποτε τα «10αρια», μάθε πρώτα το εξής:
Οι γυναίκες που έχουν εμφάνιση, έχουν και πέραση που σημαίνει ότι τις έχουν πλησιάσει πολλοί τύποι. Που σημαίνει ότι ψάχνει για κάτι «άλλο», πέρα από το συνηθισμένο.
Αν πάει κάποιος με τον κλασικό τρόπο, θα φάει άκυρο. Θα πρέπει να ξεχωρίσεις στα μάτια της, ειδικά αν είσαι σε club που ο ανταγωνισμός είναι έντονος.
Δεν απαιτείται να έχεις χρήμα, άλλωστε τις έχουν πλησιάσει στάνταρ και πλουσιόπαιδα, αλλά το πως δείχνεις. Στις γυναίκες, το να τις πλησιάσει ένας τύπος με αυτοπεποίθηση και άψογη γνώση από γυναίκες, είναι σαν να σε πλησιάσει εσένα ένα «10αρι» και να σου πει να πάτε για σεξ.

Προτού βγεις στα clubs για παιχνίδι σε «10αρια», ρώτα πρώτα τον εαυτό σου, αν εσύ ήσουν 10αρι θα έβγαινες με «εσένα»; Αν ήσουν γυναίκα και σε πλησίαζε «ο εαυτός σου», θα έβγαινες μαζί του; Τι μπορείς να προσφέρεις εσύ σε ένα «10αρι» που δυσκολεύεται να το βρει;
Εμπειρία μοναδική; Απίθανο σεξ; Άντριλίκι που θα παρακαλάει να μην το χάσει; Κάποιον που θα περιμένει πως και πως να βρεθεί μαζί του, γιατί την κάνει να νιώθει μοναδική;
Τι μπορείς εσύ να προσφέρεις στα 10αρια;

Αυτό ρώτησε πρώτα στον εαυτό σου, προτού ξεκινήσεις να πλησιάζεις πανέμορφες γυναίκες. Υπάρχει το ενδεχόμενο να σε απορρίψουν και θα σε πληγώσουν με αποτέλεσμα να μην συνεχίσεις να κάνεις πρόοδο.
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε σαν άντρες, είναι να βρούμε πια γυναίκα μας συμπληρώνει ή μας είναι ιδανική.

Η βελτίωση και οι όμορφες έρχονται και αυτές με τον καιρό.