Πώς μιλούν οι γοητευτικοί άνδρες;

Τελικά πιο είναι το στυλ που πρέπει να έχει ο γοητευτικός άντρας; Να είναι κοινωνικός και να μιλά με τις ώρες ή να κρατά μια κάπως πιο συγκρατημένη στάση; Διαβάστε την παρακάτω έρευνα που μας το εξηγεί καλύτερα.

Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, οι άνδρες που χρησιμοποιούν λέξεις με λιγότερες συλλαβές και μιλούν πιο συνοπτικά θεωρούνται σε γενικές γραμμές πιο γοητευτικοί και αρρενωποί, σε αντίθεση με όσους άνδρες μιλούν πολύ. Αυτό συμβαίνει γιατί, σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες κατά μέσο όρο χρησιμοποιούν τις τριπλάσιες λέξεις από τους άνδρες σε καθημερινή βάση. Έτσι, όταν ένας άνδρας μιλά πολύ τον θεωρούν πιο θηλυπρεπή και λιγότερο ελκυστικό.

Δεν είναι από μόνο της όμως η συγκεκριμένη στάση που κερδίζει τις εντυπώσεις. Σε συνδυασμό με βαθιά φωνή, ασκείτε μεγαλύτερη έλξη, ενώ και η προφορά παίζει μεγάλο ρόλο, αφού οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο British Columbia του Καναδά σημειώνουν πως όταν η φωνή του άνδρα μοιάζει οικεία, τότε η επίδραση στο αντίθετο φύλο είναι ισχυρότερη. Με άλλα λόγια, συνεχίζει η έρευνα, οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που έχουν παρόμοια προφορά και παρόμοιο τόνο στη φωνή τους με αυτές.