Ρε μασάει η κατσίκα ταραμά;

Έχεις μιλήσει με κάποιο ζευγάρι φαντάζομαι και θα έχεις ακούσει αυτά τα γλυκόλογα που λένε μεταξύ τους, ε; Το ερώτημα είναι, κατά πόσο ισχύουν;

Παλιότερα, είχα γνωρίσει την κοπέλα γνωστού μου, αφού έτυχε και τον πέτυχα σε ένα μπαράκι. Αφού μου την σύστησε (από εδώ η κοπέλα μου και τα κλασικά), αυτήν τον φιλάει μπροστά μου. Εκείνη την στιγμή σκέφτηκα «μπράβο του, εφόσον εγώ τώρα μαθαίνω direct και εσύ την κατάφερες από μόνο σου και είσαι και καλό παιδί, μπράβο«.
Επειδή έψαχνα κάτι και ασχολούνταν η κοπέλα του, πιάσαμε την κουβέντα. Κουβέντα στην κουβέντα και πείραγμα στο πείραγμα, άρχισε να μου λέει για τον γνωστό μου, ότι γενικά αυτός και η παρέα του είναι ξενέρωτοι και ότι θα ήθελε να καθίσω λιγάκι παραπάνω. Βρε κουφάλα, πήγα να την πω, μέχρι πριν τον έλεγες αγάπη σου και τέτοια.

Εκεί προσπαθούσα να καταλάβω τι έγινε, εγώ της άρεσα περισσότερο από το αγόρι της ή ότι έλεγε σε αυτόν περί αγάπης δεν ίσχυαν;

Κάποια άλλη στιγμή, φίλος μου πολύ καλός μου γνωρίζει την κοπέλα του, με την οποία ήθελαν να προχωρήσουν σε κάτι πιο σοβαρό. Αυτήν αγαπούλες και φιλάκια, πόσο σε αγαπάω, είσαι η λατρεία μου κλπ.
Πήγε να μου την πει, της την βγήκα (ψημένος στα shit test) και τα πήρε στο κρανίο μαζί μου. Δεν τα πήρε επειδή της την είπα, αλλά επειδή σαν άτομο ήταν γενικά αυταρχική και δεν ήθελε να μην περνά το δικό της.
Την άλλη ημέρα βγήκαμε όλοι μαζί, γιατί ο φίλος μου ήθελε να μας κάνει να τα βρούμε, μιας και θα κάναμε όλοι μαζί παρέα, να μην υπάρχουν στο τραπέζι «μαχαιρώματα».
Αφού μιλήσαμε και τα βρήκαμε, ψιλοχαθήκαμε μετά. Εγώ άλλες παρέες (γκουχ wingmen και παιχνίδι γκουχ), άλλα ωράρια εργασίας, δεν πολυβρισκόμασταν. Κάποια στιγμή μου στέλνει η τύπισσα αίτημα φιλίας στο FB και μου λέει «χάθηκες, που είσαι, με ποια γυρνάς κλπ«. Αφού μιλάγαμε για λίγο, την έκλανα, εφόσον δεν με ενδιέφερε να μιλάω μαζί της.
Μετά από διάστημα ενός χρόνου και αφού μιλάγαμε από κινητό και FB, μαθαίνω ότι χώρισαν και άρχισε μετά να μου στέλνει περισσότερα μηνύματα στο FB, προχωρώντας από μόνη της την κουβέντα στο πιο ερωτικό.

Μια άλλη περίπτωση πάλι, γνώρισα (τυχαία, ήμασταν στο ίδιο μαγαζί) μια κοπέλα που τα είχε με έναν φίλο ενός φίλου μου. Ο φίλος μου με συμβούλεψε να μην της μιλήσω (με έχει δει όταν μιλάω με μια να της κεντρίζω το ενδιαφέρων, όχι πάντα, αλλά τις περισσότερες φορές), αφού όπως είχε πει η ίδια στο παρελθόν τον αγαπάει τρελά, είναι κολλημένη μαζί του συν ότι ήταν και το παιδί φίλος του καλός.
Εγώ έτυχε και της μίλησα και παρατήρησα ότι αυτό το «κολλημένη μαζί του» δεν ίσχυε και τόσο, αφού άλλα μου έδειχνε.

Αυτό που θέλω να δείξω με τα παραπάνω παραδείγματα είναι το εξής. Μην μασάτε αν μια σας πει «σκέφτομαι τον πρώην μου», «είμαι σε σχέση», «δεν είμαι έτοιμη ακόμη», «μόλις χώρισα» και τέτοιες παπαριές ή ακόμη αν βλέπετε γλυκόλογα και φιλάκια.
Τις περισσότερες φορές είναι ψεύτικα και δεν ισχύουν, το κάνουν για τον εγωισμό του άντρα αλλά και για να του ρίξουν στάχτη στα μάτια και με την πρώτη ευκαιρία θα την κάνουν με κάποιον καλύτερο (και μετά σε κάποιον άλλο καλύτερο) και πάει λέγοντας.

Αυτές οι αγάπες και τα λουλούδια είναι τις περισσότερες φορές ψεύτικες, όπως οι φιλίες μεταξύ των γυναικών. Δεν υπάρχουν απλά.
Τώρα για να μην παρεξηγηθώ, μην γυρίσεις στην σχέση σου και την πεις «στα ψέματα με φιλάς μωρή παλιοπουτ@να;». Δεν λέω ότι ισχύουν σε κάθε σχέση. Αλλά αν είσαι με μια γυναίκα έξω και αρχίζει «παίζει» με κάποιο γκαρσόν ή μπάρμαν, φεύγει από εσένα και πάει σε διπλανή παρέα που είναι κάποιος «γνωστός» της και αρχίζει να χαζογελά και να τον αγγίζει με τις ώρες και εσύ μένεις μόνος σου με το ποτό σου, έχει δύο κινητά συνεχώς μαζί της, τηλεφωνεί συχνά ή δεν σου αφήνει να δεις τα μηνύματα της στο FB, θέλει να βγει με κάποιον «πρώην» της γιατί την πήρε τηλέφωνο και θέλουν να μιλήσουν, φεύγει διήμερα σε άλλη πόλη με κάτι «φίλους», «χάνεται» η σκέψη της συνέχεια, αποφεύγει τις πολλές αγκαλιές ή βαριέται το σεξ και άλλα πολλά τέτοια «κουλά», τότε τα σημάδια είναι ανησυχητικά.