Sarging night #3

Χτες ήμουν έξω αποκλειστικά για sarging. Χρησιμοποίησα και ένα indirect opener με καλό αποτέλεσμα.Βασικά Sarging nights κάνουμε όταν μαζευτούμε τουλάχιστον 3 άτομα, κυρίως μέσο γνωστών και βγαίνουμε έξω αποκλειστικά για όσο το δυνατόν περισσότερες γνωριμίες, ανταλλαγές τηλεφώνων ή κάτι περισσότερο.
Δηλαδή όχι για να πιούμε ποτό και να ανταλλάξουμε γνώμες για το ποδόσφαιρο. Επίσης, πηγαίνουμε σε πολλά μπαρ ή clubs, όπου δηλαδή μπορούμε να κάνουμε «παιχνίδι» και φυσικά να μπορεί ο καθένας (δεν είναι δηλαδή day game που δεν το κάνουν όλοι. Το club game είναι ευκολότερο για πολλούς).

Χτες κανονίστηκε να πάμε παραλία Κατερίνης. Πηγαίνουμε στο 1ο μαγαζί για ποτό, αλλά δεν είχε κόσμο. Κάτι λίγες παρέες είχε. Μας είπε ένας από εκεί ότι μαζεύει κατά τα μέσα Ιουλίου. Η μια παρέα που ήταν και οι μόνες γυναίκες (3), ήταν ξένες και συγκεκριμένα από την Σερβία.
Τις γνωρίσαμε, αλλά δεν καταλάβαιναν καλά Αγγλικά ( η μία ήξερε λίγα και μετέφραζε και στις άλλες) και έτσι συνεχίσαμε για το επόμενο club.

Ωστόσο, παρατήρησα ότι πολλοί άντρες, κάθονται 3-4 μαζί και κοιτάνε πχ μια παρέα γυναικών.Κάνουν κινήσεις που προδίδουν ότι θέλουν να τις μιλήσουν, αλλά είτε πάνε, είτε κολλάνε και δεν κουνιούνται καν, απλώς πηγαίνουν όσο ποιο κοντά μπορούν.

Πάντως, αν είναι ξένη η παρέα, οι περισσότεροι έχουν θάρρος και τις πλησιάζουν. Μάλιστα, σε συζητήσεις που είχαμε εκεί, μάθαμε ότι η περιοχή μαζεύει πολλούς Έλληνες που πάνε για καμάκι στις ξένες.  Άρε, αθάνατο Greek kamaki.

Επίσης, πιστεύω ότι αν κάποιος πάει για καμάκι σε ξένες που είναι εδώ για διακοπές (όπως σε κάποιο νησί ή σε παραθαλάσσιο μέρος) και είναι γεμάτο «λύκους» (έτσι λέμε τα καμάκια), τότε η μέθοδος του mystery είναι μονόδρομος. Γιατί 1ον τις έχουν πλησιάσει δεκάδες, τις έχουν κεράσει άλλοι τόσοι και 2ον ξέρουν ότι όταν πας και μιλάς σπαστά Αγγλικά, πας για τις «βάλεις». Πιστεύω τα negs (το disqualify γενικός), κάνει καλύτερη δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν το δοκίμασα, ίσως σε κάποια επόμενη έξοδο που θα είναι και περισσότερες, αλλά πιστεύω ότι το direct δεν θα είναι και τόσο αποτελεσματικό.

Στο επόμενο μέρος που πήγαμε, μίλησα σε μια (καθόταν με μια φίλη της) και ενώ όλα κυλούσαν καλά (πολύ άγγιγμα, γέλια κλπ), σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα 1ον να την κάνω να πάω πίσω και 2ον να της πάρω το τηλέφωνο για να συνεχίσω άλλη φορά.
Λάθος μου 1ο είναι ότι έπρεπε να το συνεχίσω, μιας και πήγαινε καλά το πράγμα και μπορούσα να το συνεχίσω (δεν με ενόχλησε η φίλη της, μάλιστα πήγε σε άλλη παρέα) και 2ον της είπα θα την πάρω αύριο τηλέφωνο για να πάμε για καφέ. Ε, εκεί ήταν που ξενέρωσε. Μέσα σε 15″ την έκανε για «τουαλέτα». Μου λέει «δεν βγαίνω έτσι γρήγορα με κάποιον που μόλις γνώρισα. Πρέπει να πάω τουαλέτα. Χάρηκα πάντως που σε γνώρισα».
Οκ, στα @@ μου σκέφτηκα, αλλά αυτό που παρατήρησα είναι ότι ΔΕΝ πρέπει ούτε για 1″ να δείξουμε ανάγκη. Αυτό που έκανα εγώ (δεν το έκανα από ανάγκη βασικά, αλλά για να την κάνω) ήταν να της δείξω ότι θέλω να βγούμε αύριο κιόλας.  Άρα, η όποια πρόταση ή κίνηση δείξει έστω και λίγο ανάγκη, ΣΚΟΤΩΝΕΙ την έλξη που της έκανες να νιώσει ΑΜΕΣΑ. Μιλάμε σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.
Οπότε παραμένω στο κλασικό που λέω συνήθως «και θα σε πάρω κάποια στιγμή για να βγούμε».

Τέλος πάντων, μετά πάω αλλού. Βέβαια καθόλη την διάρκεια, οι υπόλοιποι κάνανε δικό τους παιχνίδι.  Κάποια στιγμή λέμε να την κάνουμε. Όπως πάω να βγω, βλέπω 2 κουκλάρες να είναι μόνες. Παρεμπιπτόντως, τις είχα δει να είναι με άλλους 2 όταν έμπαινα και δεν με ενδιέφερε να πάω. Ωστόσο, μόνες ήταν στόχος. Πήγα indirect.
Για σας κορίτσια. Δεν ήρθα να σας την πέσω. Θα ήθελα να μου πείτε κάποια άλλα μαγαζιά να πάμε.
Γιατί δεν κάθεστε εδώ;
Για να μην γίνουμε σαν παστές σαρδέλες, μιας και δεν έχει χώρο.
Καθίστε εδώ δίπλα μας, αν δεν έχετε χώρο.
Μπα, θα φύγουμε. Για πείτε κάποιο καλό μέρος.
Μου λέει κάνα δυο η μία. Μετά η συζήτηση προχώρησε σχετικά με αυτές κλπ.
Για να μην τα πολυλογώ, αντάλλαξα τηλέφωνο με την μια, ώστε την επόμενη φορά που θα ξαναπάω να βρεθούμε.
Εδώ να πω ότι εξωτερικά φαινόταν σκληρές ή δύσκολες. Ξέρεις, δεν είχαν το αγγελικό πρόσωπο, της «καλής» κοπέλας. Αν και ήταν όμορφες, είχαν μια αγριάδα.
Ωστόσο, όσο μιλούσαμε, ήταν «προβατάκια». Να ήταν το level μου; Να ήταν ότι θέλανε παρέα; Να ήταν το ποτό (αν είχαν πιει); Να ήταν το ότι πίστευαν (άσχετα με το αν η συζήτηση άλλα έδειχνε) ότι δεν ήμουν εκεί για να τις τις πέσω; Δεν ξέρω. Αλλά πριν μερικά χρόνια, ούτε δίπλα δεν θα περνούσα από τέτοιου είδους γυναίκες, θα της θεωρούσα «άπιαστο όνειρο».

Ωστόσο το τηλέφωνο της το έσβησα. Δεν ήθελα να τρέχω καμιά 80αρια χιλιόμετρα, για να βγω για καφέ και βλέπουμε.

Βέβαια δεν συνεχίσαμε για κάπου αλλού, ήταν ήδη αργά και είχαμε πιει.
Ωστόσο, το επόμενο sarging night εκεί θα γίνει πάλι, αλλά μετά από 2-3 εβδομάδες.

Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Να σπρώξω το επίπεδο μου παραπάνω, για περισσότερα kiss close ή να βελτιώσω το επίπεδο μου για one night stands. Να μην πηγαίνω για τηλέφωνο πλέον και μετά για καφέ για να γνωριστούμε κλπ και αν πάει κάτι καλά να συνεχίσω, αλλά με την λογική να κλείσω με φιλί ή ότι άλλο προκύψει. Θέλει δουλειά, αλλά θα το προσπαθήσω.