Σε θέλει; Δες εδώ

Πως μπορείς να ξέρεις αν σε θέλει κάποια;Σου έχει τύχει ποτέ να μάθεις/καταλάβεις μετά από καιρό ότι δεν σε θέλει αυτή που σε ενδιέφερε και θα ήθελες να γνωρίζες από πριν; Θα σε γλίτωνε χρόνο και μπορεί και χρήμα (αν την κερνούσες, κάποιο δώρο κλπ).

Δες 10 από τα κυριότερα σημάδια.

10. Αρνείται μία πρόσκληση σου
Ακόμα και μία φορά, δεν είναι εντάξει. Μπορεί η δικαιολογία της να είναι αληθινή, αλλά εκτός εάν πρέπει να πάει σε χειρουργείο να κάνει πλαστική το ίδιο απόγευμα, ένα κορίτσι πάντα θα βρει τρόπο να βγει με κάποιον που την ενδιαφέρει.Δεν λέω να τα παρατήσεις με την μία, αλλά είναι κάτι που πάντα θα πρέπει να περιμένεις.

9. Δεν σε σύστησε στους φίλους της
Όταν έρθει στο ραντεβού, οι περισσότερες θέλουν να πάρουν το OK από τις φίλες/φίλους της. Εάν μετά από μερικά ραντεβού, δεν σε έχει συστήσει σε κανένα φίλο της, τότε σημαίνει ότι δεν την ενδιαφέρει κάτι σημαντικό να κάνει με εσένα. Μπορεί να βγαίνει μεν έξω μαζί σου, αλλά μπορεί να μην έχει κάτι καλύτερο να κάνει.

8. Πάντα έρχεται με τις φίλες της
Εάν δεν καταφέρεις να βγείς με το κορίτσι μόνοι σας, τότε κάτι πάει στραβά. Δεν υπάρχει χόρος για ρομαντικές κινήσεις εάν φέρνει τις φίλες της μαζί της. Έτσι, αυτό είναι ένα ακόμη σημάδι ότι δεν σε θέλει. Εαν δεν σου δώσει την ευκαιρία να έρθετε ποιό κοντά, τότε είναι χαρούμενη με την απόσταση μεταξύ σας.

7. Μιλάει πάντα για άλλους άντρες
Εκτός εάν είναι ο Brad Pitt, ή κάποιος εξίσου διάσημος και φυσικά φανταστικός (με την έννοια ότι ποτέ δεν θα τον έχει), τότε το να μιλάει για άλλους όταν είστε μαζί είναι μπελάς. Αυτό το κοριτσι ασφαλώς θα βλέπει και άλλον εκτός από σένα και αυτός είναι ένας τρόπος να σου το δείξει. Εάν σου ζητήσει και κάποια συμβουλή σχετικά με σχέση, τότε να είσαι σίγουρος ότι ήρθε η ώρα να την κάνεις γιατί σε έχει βάλει στην λίστα με τους φίλους της. Και αυτό είναι ένα σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται.

6. Δείχνει περισσότερο ενδιαφέρων για τους άλλους στο group
Εδώ, ξεκινάτε την νύχτα σας σαν ζευγάρι και καταλήγετε να είστε πολλοί, σε κάποιο club πχ και σπαταλάει περισσότερο χρόνο στο να μιλάει με άλλους άντρες παρά με εσένα. Εάν δεν είναι ο συνάδελφος της και μιλάνε για εργασία ή ο αδεφός της, τότε θα πρέπει να αρχίσουν να σε ζώνουν τα φίδια. Αυτό σε κάνει να φαντάζεις ψιλομακάκας και χάνεις και πόντους από άλλα κορίτσια μιας και δεν είσαι ο alpha στο group, αλλά κάποιος χαμένος που κάνει τον σωφέρ της. Εννοείτει ότι θα έρθει σε εσένα, όταν είναι να πληρώσεις και να την πας σπίτι της, αλλά είναι φανερό ότι την καρδιά της την έχει για αλλού. Εδώ είναι και η ώρα να την κάνεις.

5. Αποφεύγει κρυφά ραντεβού
Το πού θα συναντηθήτε παίζει τον κυρίαρχο ρόλο. Έχει διαφορά το ρομαντικό δείπνο για δύο με το απόγευμα για καφέ. Εάν της ζητήσεις ένα ρομαντικό δείπνο και σου πει να πάτε για μεσημεριανό πχ, τότε να ξέρεις ότι αποφεύγει να αφήσει την φιλία σας να προχωρήσει, ειδικά προς το κρεβάτι. Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται.

4. Δεν έρχεται κοντά σου
Είτε είναι υποσυνείδειτα είτε επίτηδες, εάν δεν έχει κάνει κάποια επαφή με σένα, όπως να σου τρίψει τον όμω ή να σου αγγίξει τα πόδια, τότε σε έχει βάλει στην λίστα με τους εκτός. Μια γυναίκα, σε βάζει στην λίστα με αυτούς που θα πάει μαζί τους ή θα σε έχει σαν φίλο από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης σας. Έτσι εάν μετά από πολλές σας συναντήσεις, δεν σου το δείξει, τότε απλώς δεν υπάρχει χημεία.

3. Δεν έχει θετική γλώσσα του σώματος
Η γλώσσα του σώματος σε μια γυναίκα που ενδιαφέρεται για σένα είναι και το κυριότερο σημάδι της. Παίζει με τα μαλλιά της όταν μιλάτε, αντιγράφει τις κινήσεις σου, στέκεται ίσια και προσπαθεί να δείξει τον καλύτερο της εαυτό; Εάν όχι, σου στέλνει ένα μύνημα ότι δεν ενδιαφέρεται.

2. Σου μιλά για τις φίλες της
Ένα σημάδι που πολλοί άντρες αδυνατούν να διαβάσουν. Εάν είστε μαζί και σου αναφέρει κάποια φίλη της ρωτώντας σε πώς την βλέπεις, είναι φανερό ότι προσπαθεί να σε πει «να την κάνεις».

1. Δεν απαντά στα τηλεφωνήματα σου
Αυτό είναι και το κυριότερο σημάδι της. Εάν δεν σου απαντά στα τηλεφωνήματα σου, τότε μην προσπαθείς. Μην υποθέσης ότι έχασε το νούμερο σου, ότι προσπαθεί να σε καλέσει αλλά μιλούσες εκείνη την στιγμή και όλα τα παρόμοια. Δεν υπάρχει χειρότερο από έναν άντρα που προσπαθεί άσκοπα. Ίσως να σκεφτείς ότι στις γυναίκες αρέσουν οι επίμονοι άντρες, ο επιμένων νικά και τέτοια. Σωστό, αλλά στο τέλος θα δείς ότι δεν σέβοντε αυτούς τους άντρες.