Σέξι και όποια αντέξει… #1

Σε αυτήν την σειρά άρθρων που σκοπεύω να προσθέσω, αφορά μια διαφορετική προσέγγιση στο θέμα παιχνίδι και φλερτ και αφορά στο πως να γίνει ένας άντρας πιο σέξι.

Ένα βήμα στο παιχνίδι είναι να γίνεις καλύτερος στις προσεγγίσεις. Η συνέχεια του να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση, να παίζεις direct, να μιλάς άνετα, να παίζεις κλπ, αλλά ένα μεγάλο βήμα είναι να γίνεις σέξι άντρας, ο άντρας που γίνεται πιο σέξι, εκφράζεται πιο χύμα και γενικά είναι καλύτερος από τους υπολοίπους.

Σημ.: Αυτό το άρθρο είναι απλώς η εισαγωγή αυτών που σκοπεύω να αναφερθώ στο μέλλον.

Για να κάνω αυτήν την στροφή στο παιχνίδι μου, αιτία ήταν δυο καλές «σφαλιάρες» που έχω δεχτεί και δεν εννοώ από κάποια απόρριψη.
Κάποιο βράδυ πριν μερικά χρόνια, ήμουν με ένα καλό φίλο και wingman ο οποίος είχε κανονίσει να βγούμε με δύο τύπισσες. Είχε γνωρίσει την μια από κάποια κοινή δραστηριότητα τους και θα έφερνε και μια φίλη της μαζί που ήταν μόνη. Τέλος πάντων, για εμάς κάποια γυναίκα μόνη σε κάποιον που ασχολείται με το παιχνίδι (ή Pickup) είναι σαν να πηγαίνεις το πρόβατο στον λύκο. Με το που φτάνουν και ανταλλάσσουμε τα ονόματα μας (ο φίλος είχε πει την μια με τι ασχολούμαστε πάνω κάτω και πιστεύω ότι η άλλη από περιέργεια και παρέα στην φίλη της ήρθε περισσότερο) και λέμε και κάνα δυο κουβεντούλες (τι κάνεις κλπ, τα κλασικά). Κάποια στιγμή, γυρνά η μια στην άλλη και της λέει «δεν το έχουν«. Παρότι το είπε σιγανά, το άκουσα.

Τσ, τσ, τσ...
Τσ, τσ, τσ…

«Τι είπες μωρή φακλάνα«, σκέφτηκα, «εμάς θα πεις ότι δεν το έχουμε; Έχω προσεγγίσει δεκάδες, έχω μάθει απ’έξω όλες τις ρουτίνες του Mystery και του Style, έχω διαβάσει το The Game, έχω παίξει ζάρια με τον καλύτερο ζαράκια, έχω βρει τον παπά σε παπατζή στο μοναστηράκι, θα γυρίσεις και θα μου πεις ότι δεν το’χω; (Πιο DHV πεθαίνεις 🙂 )

Εκεί κάπου η τύπισσα σταμάτησε να μας μιλά και απλώς κάθισε δίπλα να πιει το ποτό της και να χαζεύει το πλήθος. Παρότι με ενόχλησε κάπως αυτό που είπε, ήθελα να μάθω τι διάολο εννοούν οι γυναίκες με την φράση «το ή δεν το έχουν«. Τι πάει να πει το έχουν και τι πάει να πει δεν το έχουν, σκεφτόμουν από εκείνη την στιγμή στο μπαρ. Και μπορεί ο Grandmaster mofo PUA να βγει και και να πει «ρε δεν πρέπει να σε επηρεάζει τίποτα από τι λένε, εσύ θα είσαι cool«, αλλά εμένα όχι απλά με ενόχλησε, αλλά όπως είπα έπρεπε να βρω τι παίζει.
Πως διάολο κατάλαβε ότι δεν το έχουμε και τι της έκανε να καταλάβει κάτι τέτοιο, αφού μόνο τα ονόματα μας ανταλλάξαμε και μερικές κουβέντες, δεν είπαμε και τίποτα άλλο. Καθόμουν λοιπόν έτσι απλά και σκεφτόμουν αυτό. Κάποια στιγμή μου ήρθε η φλασιά. Ρε, λες να περίμενε/έψαχνε να πηδηχτεί; Και αν έψαχνε να πηδηχτεί απλώς, τότε τι την ξενέρωσε και δεν γούσταρε ούτε να μας κοιτάξει; Εκεί σκέφτηκα ότι και εμένα αν μου έφερναν την ομορφότερη τύπισσα στον κόσμο, αλλά το’χε ραμμένο το αιδοίο της, τότε θα μου ήταν άχρηστη. Καλή η ομορφιά σου, αλλά χωρίς το ηδονοτριβείο μου είσαι άχρηστη. Έτσι κατάλαβα λοιπόν ότι για την τύπισσα ήμουν ένας άντρας χωρίς πέος.

Γι’αυτό και έχω πει και σε προηγούμενο άρθρο ότι (άποψη μου βέβαια) οι γυναίκες δεν θέλουν τα badboys επειδή χτυπάνε ή βρίζουν ή έχουν τατουάζ (και έχουν φαγωθεί όσοι ασχολούνται με το παιχνίδι να βρίζουν και να φέρονται σαν φυλακόβιοι), αλλά επειδή απλά ξέρουν ότι δεν θα κωλώσουν να πάνε τα πράγματα προς το σεξ.

Έτσι λοιπόν άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει το παιχνίδι να το κάνω πιο ερωτικό ή να δείξω ότι εγώ είμαι πιο σέξι (και να εκπέμπω την αύρα «θα σε μαμήσω στην πρώτη ευκαιρία«), αλλά πως το κάνουν αυτό το πράγμα; Τι να κάνω, που εγώ μάθαινα όλο αυτόν τον καιρό πως να προσεγγίζω και πως να μιλάω σε ένα ραντεβού; Τι κάνουμε τώρα λεβέντη μου (έλεγα μέσα μου).
Κάποια στιγμή κοιτάζω την άλλη (όχι δηλαδή αυτήν που μας πέταξε την σπόντα) και σκέφτομαι «εσύ θα την πληρώσεις την νύφη«.

Την καλώ λοιπόν πιο κοντά και αρχίζουμε να μιλάμε για μαλακίες.
Κάπου εκεί την κοιτάζω έντονα στα μάτια για να την φιλήσω και γυρνάει το κεφάλι της αλλού. Δεν μασάω, συνεχίζω να μιλάω. Είχα τόση «μανία» να μάθω, που δεν θα σταματούσα να της μιλάω ακόμη και αν με έφτυνε στα μούτρα. Έτσι άρχισα να μιλάω λίγο πιο πρόστυχα, ότι μου έβγαινε αφού δεν το είχα τότε να μιλάω έτσι. Εκεί άρχισε να χαζογελάει. Μετά από λίγο πάω πάλι να την φιλήσω, αλλά πάλι τα ίδια. Συνεχίζω να μιλάω μαζί της και άρχισα να της μιλάω πιο πρόστυχα ακόμη, άρχισα να της λέω για να κάνουμε σεξ, πως την βλέπω και άλλα τέτοια.
Μετά από λίγη ώρα προσπαθώ πάλι να την φιλήσω και τσουπ, ως διά μαγείας κράτησε το πρόσωπο της εκεί για φιλί.

Η 2η «σφαλιάρα» μου ήρθε όταν ένα βράδυ ήμασταν δύο PUA και ένας natural φίλος μου και ένας beta. Κάποια στιγμή ήρθε και μια «μικρά» να καθίσει μαζί μας, γνωστή του beta. Εμείς χαλαρά (οι PUA), καθόμασταν σε στυλ «σε έχουμε για πλάκα μωρή, 2-3 ρουτίνες είσαι«. Αφού μιλούσαμε όλοι μας, την μιλούσε και ο natural που και που. Κάποια στιγμή έπιασαν καλή κουβέντα και την πρόσεξα την τύπισσα να μεγαλώνουν οι ρόγες της (φορούσε ένα κολλητό μπλουζάκι). Ρε μαλάκα, πάμε καλά; Εμείς ήμαστε οι PUA, αλλού πας και «ταυλώνεις» μωρή;
Περιττό να σου πω ότι το χάσαμε το κορμί πατριώτη μέσα από τα χέρια μας. Δεν μας έσωσε καμία ρουτίνα/DHV ιστορία κλπ και αυτό γιατί ο άλλος «βρώμαγε» σεξ από μακρυά, εμείς «μυρίζαμε» απλώς άτομα για χαβαλέ, να περνάει καλά ανάμεσα στα πηδήματα με τον natural.

Μας έχουν φάει αυτοί οι naturals :)
Μας έχουν φάει αυτοί οι naturals 🙂

Η συναναστροφή με τον natural λοιπόν (και η δική μου με την τύπισσα παραπάνω), με έβαλε μεν σε σκέψεις, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω πια σειρά χρειάζεται να ακολουθήσω, γιατί ο natural ΔΕΝ είπε τίποτα πρόστυχο, δεν μίλησε για το σεξ καθόλου (αυτό που έκανα εγώ στην τύπισσα στο πρώτο παράδειγμα δηλαδή), αλλά της μίλαγε απλά και χαλαρά.
Έτσι πήρα το πρότυπο του natural και το έκανα πείραμα σε μια (πελάτισσα) στην δουλειά μου, όπου την έβλεπα να μην μπορεί να κρατηθεί, να τρίβεται, να χαϊδεύεται, να παίζει τα μπιχλιμπίδια που φόραγε και γενικά έφτασε σε ένα σημείο να την πάρει ο άντρας της και να φύγουν και επέστρεψε κάποια στιγμή μόνος του.

Σκέψου το λίγακι και μπες σε αυτήν την φάση. Φαντάσου να είσαι με μια, να της φέρεσαι με το γάντι ή να προσπαθείς το καλύτερο γι’αυτήν (ή να’σαι και παντρεμένος μαζί της) και αυτήν να βγάζει τα μάτια της με άλλον. Νιώσε λιγάκι πως θα αισθανόσουν αν σου τύχαινε αυτό σε εσένα και γενικά φαντάσου πως είναι αυτήν η εμπειρία. Αυτό είναι που με έβαλε στο τρυπάκι να βελτιωθώ όσο καλύτερα μπορώ σε αυτό.

Άτιμα badboys. Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση.
Άτιμα badboys. Κλικ στην εικόνα για μεγαλύτερη ανάλυση.

Αυτό είναι, σκέφτηκα, εδώ πρέπει να παίζεται το παιχνίδι αυτό και πρέπει να το πάω ένα βήμα παραπάνω, να γίνω πιο πρόστυχος ή έστω πιο σέξι. Σε σχετική αναζήτηση μου στο διαδίκτυο, έπεσα στο Mode One, μια μέθοδο που υποσχόντανε πολλά, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα. Δεν ήθελα δηλαδή να πάω λεκτικά σε μια και να της πω «θέλω να σε πηδήξω» και να παίζω με τις πιθανότητες, ήθελα να τις «ανάβω» με τον τρόπο μου ώστε να μην μπορούν να πουν όχι, αν όχι τις τύπισσες σε ένα μπαρ, έστω τις τύπισσες από τον κύκλο μου.

Με τον καιρό κατάλαβα ότι έχει μεγάλη σημασία το να δείχνεις ότι κάνεις σεξ ή ότι το σεξ για εσένα δεν είναι κάτι το δύσκολο και αυτό το κατάλαβα καλύτερα αργότερα.
Κάποια στιγμή λοιπόν, γνώρισα έναν Αμερικανό που ασχολούνταν με το Pickup. Βγήκαμε μαζί έξω και μου είπε αν ήθελα να προσεγγίσει σε κάποια, να μου δείξει τον δικό του τρόπο. Κοίταξα στο club και του έδειξα κάποια που εγώ θεωρούσα 10άρι σε προσέγγιση. Εδώ να πω ότι δεν έχω φοβία προσέγγισης και μπορώ να προσεγγίσω όποια να’ναι όπου και να είναι αυτήν, αλλά αν θεωρήσω κάποιον στόχο δυσκολάκι, αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος δεν το έχει δουλέψει, δεν πρόκειται να πάει ποτέ του. Έτσι και αυτός δεν πήγε, αλλά άρχισε να κάνει το παιχνίδι του. Γι’αυτόν στόχος του ήταν να δείξει κοινωνικός, να μιλάει και να γνωρίζει τις γυναίκες του μαγαζιού (κάτι σαν Mystery Method ένα πράγμα), αλλά το μεγαλύτερο του όπλο ήταν ο χορός. Ναι, καλά διάβασες, ο χορός. Αλλά όχι κάτι απλό σαν χορός, αλλά εκεί που χόρευε έκανε και κινήσεις σαν να κάνει σεξ με κάποια. Και το περίεργο ξέρεις πιο είναι; Ότι τον προσέγγισαν μερικές για να τον γνωρίσουν !!!
Σε ερώτηση μου, μου είπε ότι πάντα τον κάνουν νοήματα οι γυναίκες, τον προσεγγίζουν ή/και τον στέλνουν σφηνάκια για να τις γνωρίσει. Αλλά μόνο όταν χορεύει.
Του λέω και αν δεν χορεύεις; Δεν μπορώ μου λέει, έτσι έχω μάθει, δεν μπορώ αλλιώς.

Σε συναναστροφές του με γυναίκες σε άλλες στιγμές της ημέρας (πχ σε ένα καφέ), ήταν πολύ φιλικός μαζί τους, αλλά σε καμία δεν έβλεπα κάποια σημάδια έλξης. Ήταν σαν να τις μιλάει ένα καλό παιδί.
Αλλά όταν χόρευε μαζί τους (ή και μόνος του, αλλά κυρίως μαζί τους) τις έκανε να ανάβουν, τις χόρευε πολύ ερωτικά, πχ τρίβονταν από πίσω τους, της χούφτωνε κλπ.
Και ενώ ήταν με άλλες και χόρευε, τον προσέγγιζαν και άλλες στο ίδιο μαγαζί (και το είδα εγώ, δεν με το είπε πχ αυτός για να είναι fake).
Ήταν και μαύρος, που έχουν την γνωστή φήμη αυτοί (άλλωστε στην Αμερική οι γυναίκες τους ψάχνουν απεγνωσμένα, σύμφωνα με τα τελευταία νέα), αλλά το κουλό ήταν ότι τον προσέγγιζαν (και ένιωθαν έλξη μαζί του) και αυτές που το πρωί τον έβλεπαν σαν αδερφό τους.
Και γιατί αναφέρω το χρώμα του; Όχι γιατί έχω κόμπλεξ, άλλωστε βγαίναμε μαζί, αλλά γιατί τον προσέγγιζαν οι γυναίκες αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι φίλες τους ή οι άλλοι, φαντάσου δηλαδή πόση δύναμη έχει το σεξουαλικό παιχνίδι επάνω τους, που αδιαφορούν για όλα (όπως λέω και εδώ και για την εμφάνιση).

Αυτό λοιπόν για εμένα ήταν και ο στόχος μου. Δεν μπορούσα να χορέψω όπως ο τυπάς αυτός και ούτε που με ενδιέφερε. Ούτε επίσης με ενδιέφερε το να πεις κάτι, για παράδειγμα στο Mode One, μέθοδος που αναφέρεται από πολλούς σαν must, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, απλώς της λες αυτό που θες. Βέβαια της λες κάποια πράγματα, αλλά πιο μετά και όχι από την αρχή.

Σε αυτό το θέμα θα επικεντρωθώ με τον καιρό. Ομιλία, συμπεριφορά, τρόπος, λέξεις, επαφή με τα μάτια και ότι άλλο τις «αγγίζει» ώστε να «ανάβουν» ή έστω να έλκονται, μιας και η έλξη είναι το κλειδί που τις ανοίγει και είναι έτοιμες να δεχτούν τα επόμενα «βέλη» μας.