Simple Pickup

Στην κοινότητα του Dating, τα πράγματα μετά από κάποιο διάστημα, γίνονται βαρετά. Τα ίδια και τα ίδια προϊόντα, οι ίδιες -σχεδόν- συμβουλές, αλλά σε νέα μορφή για να ξανά πουληθούν και πάει λέγοντας. Έτσι χρειάζεται κάτι νέο και πρωτότυπο για να τονώσει το ενδιαφέρων του κόσμου και αυτό το νέο ακούει στο όνομα «Simple Pickup».

Το Simple Pickup είναι ακριβώς όπως το λέει το όνομα του, απλό. Είναι μια ομάδα μερικών τριών νέων, οι οποίοι δεν βγάζουν 120 προϊόντα το χρόνο, όπου ενδιάμεσα στα προϊόντα βγάζουν και «extra» υλικό, αλλά πηγαίνουν με την κάμερα και καταγράφουν τις δραστηριότητες τους. Μάλιστα τους έχουν αναφέρει και στο ABC News, που αυτό για τους τύπους είναι κάτι θετικό, τουλάχιστον από την πλευρά της διαφήμισης.

Simple Pickup

Το μοντέλο τους, απλό. Κάθε εβδομάδα προσθέτουν και ένα video από το Project GO, το δικό τους δηλαδή (πληρωτέο) πρόγραμμα μάθησης του Pickup. Κάθε εβδομάδα λοιπόν έχει και ένα νέο στόχο, ο οποίος και ολοκληρώνεται και παρουσιάζεται σε video. Φυσικά κάθε εβδομάδα, το κάθε πρόγραμμα γίνεται από έναν από τους τρεις τους (δες photo τους παραπάνω).
Ωστόσο δεν είναι μόνο με συνδρομή, αλλά παρέχουν και δωρεάν video στο κανάλι τους στο Youtube.

Για το «Simple Pickup» έμαθα τυχαία, όταν το είδα να αναφέρεται σε ένα site. Αν και αποφεύγω ότι έχει σχέση με Pickup gurus, μιας και οι περισσότεροι είναι fake (αν δεις και προηγούμενο ποστ μου, μπορείς να το καταλάβεις και ο ίδιος) και απλά πουλάνε «μούρη» ή δίνουν εξωτικές ονομασίες σε κάτι απλό, για να πουλήσουν. Αλλά ήθελα να δω τι παίζει με το Simple Pickup. Στο Simple Pickup λοιπόν βλέπουμε τρεις τύπους, οι οποίοι δεν πρέπει να είναι πάνω από 25χρ, οι οποίοι δείχνουν να είναι «απλοί», cool τυπάδες με τους οποίους θα μπορούσες να έκανες και παρέα μαζί τους, σε αντίθεση με τους «περίεργους» αυτοαποκαλούμενους και κορυφαίους Pickup Artists (κάτι σαν τον πυροβολημένο Gunwitch [u know, από την Gunwitch Method], ο οποίος πυροβόλησε μια γυναίκα στο πρόσωπο, επειδή τον απέρριψε!!!). Επίσης αυτό που μου αρέσει στα παιδιά, είναι ότι αυτό που κάνουν το κάνουν από κέφι και επειδή το γουστάρουν. Είναι όπως μπορεί να βγαίνεις και εσύ με κάποιον φίλο σου, ένα πράγμα. Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει τέτοιο πράγμα, με συχνά video δηλαδή, αλλά οι τυπάδες αυτοί το πήγαν ένα βήμα παραπάνω.

Για μένα τα παιδιά δείχνουν εντάξει να τα παρακολουθήσει κανείς. Μάλιστα έχουν περίπου στους 130.000 εγγεγραμμένους χρήστες στο κανάλι τους στο Youtube, αν και αυτό δεν σημαίνει από μόνο του και πολλά, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που γίνονται «φαν» κάποιου εν μια νυκτί, μιας και ακολουθούν τους υπολοίπους. Αυτό που μου άρεσε επίσης, είναι το ότι δεν χάνουν το κέφι τους σε μια απόρριψη (ναι, δείχνουν και απορρίψεις, δεν είναι όλες οι προσεγγίσεις τους επιτυχείς) και αυτό και μόνο είναι από μόνο του άξιο παρακολούθησης.

Φτάνει με τα θετικά όμως, θα πρέπει να γίνω και λίγο hater 🙂
Βασικά τα παιδιά δείχνουν να αρέσκονται στο να παίρνουν τηλέφωνα. Οι περισσότερες συναναστροφές τους αφορούν «κλείσιμο» με τηλέφωνο, στο οποίο όμως δεν γνωρίζεις κάτι παραπάνω, όπως για παράδειγμα αυτό το video, όπου δεν μπορείς να ξέρεις πως κατέληξαν οι συναναστροφές. Αυτό με τον αριθμό τηλεφώνων, εμένα δεν με συγκινεί ιδιαίτερα, μιας και γίνεται για να δημιουργηθεί και κάποιο hype. Βέβαια, δεν μπορούν (από την άλλη) να σου δείξουν και τι κάνουν στο κρεβάτι τους, αλλά ένα νούμερο, είναι απλά ένα νούμερο, το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι σωστό ή ότι θα απαντήσει η τύπισσα.

Επίσης, για εμένα, οι τύποι απευθύνονται σε νεότερες ηλικίες. Αν είσαι πάνω από 30, τότε δεν μπορείς να ακολουθήσεις το στυλ τους. Επίσης, για εμένα πάλι και πέστε με κομπλεξικό, αν κάποιος είναι 30 και πάνω, δεν θα έπρεπε, εγωιστικά και μόνο, να ασχοληθεί σε βάθος με τα παιδιά του Simple Pickup. Είναι κάτι που «έχω βάλει χέρι» πολλές φορές σε άτομα που βγαίνω για παιχνίδι και μου λένε περιπτώσεις όπου άκουγαν κάτι 19-22χρ άτομα της Ελληνικής κοινότητας. Το θεωρώ γελοίο και δεν δέχομαι να βλέπω έναν 30αρη να ακούει με «προσοχή» έναν 20αρη. Αυτά που διάβασε ο 20αρης, υπάρχουν διαθέσιμα στο net να τα διαβάσει οποιοσδήποτε και δεν «υπάρχει» για εμένα να ακούω από κάποιον που έχει περάσει τα πρώτα «άντα», να ακούει συμβουλές από κάποιον πολύ νεότερο του (όπως πχ ~10 χρόνια διαφορά), κάτι που δείχνει δηλαδή ότι ο μικρότερος έχει ή περισσότερες εμπειρίες από τον μεγαλύτερο του (τσ, τσ, τσ) ή ακόμη χειρότερο, έχει μεγαλύτερη πυγμή ή εξουσία από τον μεγαλύτερο του!!!

Sorry guys, αν αυτό που διαβάζεται σαν φανεί… κάπως, αλλά εγώ εγωιστικά και μόνο δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου και αν ήμουν στα πρώτα μου βήματα, θα «έλιωνα» δρόμους και clubs για να μάθω μόνος μου. Οπότε για εμένα το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος που θέλει να μάθει από αρκετά μικρότερο του «παιχνίδι», είναι να πεισμώσει, να τον πιάσει ο εγωισμός του, να διαβάσει τα βασικά και «βουρ στον πατσά». Απλά…