Οι SimplePickup σου μαθαίνουν αιδοιολειχία

Οι SimplePickup, η ομάδα των PUAs για όσους δεν τους γνωρίζουν, αποφάσισαν να αρχίσουν να κάνουν και video με επιπλέον θέματα από την προσέγγιση και το καμάκι. Έτσι προσέλαβαν γι’αυτόν τον σκοπό πορνοστάρ και στο παρακάτω video μας δείχνουν πως να κάνουμε σωστά αιδοιολειχία (δεν μπορώ να γράψω γλυφομούνι γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά).

Τώρα αυτό πάλι με τις πορνοστάρ, εμένα μου φαίνεται κάπως. Δηλαδή, εντάξει σε σεξουαλικά θέματα να τις ρωτήσεις, έχουν πολλά ένσημα κολλημένα στον χώρο (παλιές καραβάνες που λέμε), αλλά κάπου έχει ξεφύγει το πράγμα. Τις ρωτάνε (σε άλλα προϊόντα, απλά τώρα που το έφερε η κουβέντα δράττομαι της ευκαιρίας να το σχολιάσω) πως να «ρίξεις» μια γυναίκα, πως να την αποπλανήσεις κλπ και εμείς τώρα πρέπει να εντυπωσιαστούμε. Οι πορνοστάρ το κάνουν για τα λεφτά, το ότι είναι πορνοστάρ δεν τις κάνει να έχουν κάτι μαγικό που οι άλλες δεν έχουν. Σίγουρα έχουν πάει με πολλούς (Tip: Υπάρχουν και «normal» γυναίκες που έχουν πάει με περισσότερους και από πορνοστάρ), αλλά σιγά μην τις κάνει και ειδικές στο να μας πουν πως να ρίξουμε μια γυναίκα. Ότι λέει και η κουτσή Μαρία, το ίδιο λένε και οι ίδιες.

Στο θέμα μας τώρα, η αλήθεια είναι ότι η αιδοιολειχία παίζει σημαντικό ρόλο στο σεξ, αφού θεωρείται από τις γυναίκες το καλύτερο προκαταρκτικό προσφέροντας εγγυημένο οργασμό (αρκεί να ανταποδίδουν και οι ίδιες την περιποίηση). Μάλιστα σε σχετική έρευνα που έγινε σε Πανεπιστήμιο του Oakland (καταλαβαίνεις τώρα, Πανεπιστήμιο, γκομενάκια, έρευνα για γλύψιμο, φτιάξε το παζλ μόνος σου), κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η αιδοιολειχία βοηθά ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος να κάνει απιστία μια γυναίκα. Δηλαδή η απιστία για μερικούς είναι σίγουρη, απλά παλεύεις με διάφορες τεχνικές για να μειώσεις τις πιθανότητες, ώστε να μην σου «χτυπήσει» και εσένα την πόρτα.

Τέλος πάντων, αρκετά με το μπλα-μπλα, δείτε το video παρακάτω.