Σκοτώθηκε αμερικανός μπασκετμπολίστας από "καμάκι"

Αν και σαν είδηση πιθανών να περνούσε «στα ψηλά», θα μου πει κανείς τι με νοιάζει εμένα τώρα τι έκανε ο αμερικανός, ωστόσο έχει σχέση με το «παιχνίδι».

Αμερικάνος μπασκετμπολίστας, ο 23χρονος Τσόσνι Χάρντι, που αγωνιζόταν στη CSS Γκιούργκιου, πέθανε από καυγά που έγινε ύστερα από «πέσιμο» που έκανε σε κοπέλα αλλουνού. Μάλιστα νοσηλεύτηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η ελληνική είδηση δεν το αναφέρει (1ο link παρακάτω), αλλά η είδηση από το CBS (2ο link) αναφέρει την αιτία του καυγά.

Ο λόγος που το αναφέρω είναι για να επιστήσω την προσοχή σας σε τέτοια θέματα. Μπορείτε να πλησιάσετε κάποια που είναι με άντρες στην παρέα της, αλλά αφού πρώτα παρατηρήσετε ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους. Αν δεν μπορείτε από μακρυά να καταλάβετε αν μια γυναίκα «έχει κάτι» με κάποιον άντρα από την παρέα, τότε καλύτερα να το αφήσετε κατά μέρος αυτό και να ασχοληθείτε με τις γυναικοπαρέες.
Επίσης αν υπάρχει άντρας στην παρέα που είναι «τούμπανο», τότε πάλι δεν πάτε, παίζει δεν παίζει κάτι με αυτόν. Γιατί ενδέχεται να τον πιάσουν τα «κομπλεξιλίκια» του (πολλοί είναι αυτοί που έχουν ένα θέμα με τα ψυχολογικά τους, ας μην αναφερθώ περισσότερο στις αιτίες των) και να έχετε πάλι πρόβλημα, ειδικά αν θελήσει να το παίξει «κάποιος» μπροστά της.
Αν τώρα είναι κουκλάρα και πρέπει σώνει και καλά να της μιλήσετε, περιμένετε μέχρι να πάει τουαλέτα και να «επιτεθείτε» εκεί εκ του ασφαλούς.

Περισσότερα εδώ και εδώ.