Social-ισμός και άλλα περίεργα

Μερικά όμορφα από τα κοινωνικά δίχτυα, καθώς επίσης αναφορές και σε μερικές χαζομαρούλες που μεταφέρω κατά καιρούς στα άρθρα και πρέπει επιτέλους να μπει μια τάξη στο μυαλό μερικών (κυρίως λόγω κάποιων μηνυμάτων που δέχομαι επί του θέματος και του πόσου λάθους είμαι στις απόψεις μου). Και μιας και αυτό είναι το τελευταίο μου άρθρο στο blog (τουλάχιστον για το τρέχων έτος), θα τα «στριμώξω» όλα μαζί.

Σημ.: Το άρθρο περιέχει μια καλή δόση ειρωνείας. Μην συνεχίζεις αν είσαι ευαίσθητος σε αυτό…

Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα social media για να βρουν… αγγαρειομάχο!
Οι γυναίκες γνωρίζουν την απελπισία των αντρών, ιδιαίτερα στα online στέκια. Έτσι και η 47χρονη Fiona Bloom επισκέφτηκε ένα από τα στέκια αυτά, για να βρει «παλικάρι» να της κάνει μια αγγαρεία της στο τζαμπέ [i].

Και αν η 47χρονη μπορεί στο άνετο, φαντάσου τι μπορεί να κάνει μετά μια 25χρονη. Γι’αυτό και βλέπεις γεμάτα τα ελληνικά -και καλά- dating sites από κοράσια που σου ζητάνε κάρτες ή/και χρήματα για να απαντήσουν.

Fiona Bloom [Photo: Stefano Giovannini, Via NY Post]
Fiona Bloom [Photo: Stefano Giovannini, Via NY Post]

Συνεχίζουμε με μια συζήτηση από το FB. Η τύπισσα έχει εκδικηθεί τον γκόμενο της γιατί μίλαγε με άλλες, σπάζοντας του το PC, ενώ τον απειλεί ότι θα τον κάνει μήνυση για βιασμό.

407e03e6096302253c0159421408b1d4

Μια ακόμη photo που έχει ενδιαφέρων και πραγματικά δεν πίστευα ότι το γυναικείο μυαλό μπορεί να φτάσει τόσο μακριά. Η τύπισσα παρακάτω, ζήτησε από έναν γείτονα της, να κρατήσει το μωρό της και αφού ο άλλος δέχτηκε (είτε γιατί είχανε καλές σχέσεις, είτε γιατί είναι το παιδί για όλα τα θελήματα, είτε γιατί θέλησε να «σκοράρει»), τώρα σκέφτεται να τον μηνύσει για να της τα «στάζει». Με λίγα λόγια, πάλι ο μαλάκας θα πληρώσει την νύφη.
male-baby-sitter

Επιπλέον

Κατά καιρούς γράφω κάτι χαζά, που πραγματικά θα πρέπει ο μπόγιας της PU κοινότητας να με μαζέψει, να με κλείσει σε ένα μπουντρούμι για 2 εβδομάδες και να με βάζει να βλέπω σε διάφορα monitors videos των superduper PUAz, κυρίως των RSD (και των κλώνων τους από τα LIDL) και των άλλων μεγάλων ονομάτων. Ας δούμε μερικά.

Είχα πει ότι αν αρέσεις, τότε μπορείς να μιλάς και να φέρεσαι όπως θέλεις, σαν κάγκουρας, άξεστος κλπ, γιατί οι γυναίκες δέχονται αυτήν την συμπεριφορά από ωραίους άντρες και όχι από άσχημους «alphaz». Είχε γίνει λοιπόν ένα πείραμα, όπου ένας τύπος έκανε προφίλ με ψεύτικες φωτογραφίες και παρά την συμπεριφορά του, οι γκόμενες του απαντούσαν ή δεχόταν ότι τις έλεγε.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για περισσότερες λεπτομέρειες, ή δείτε μια νεότερη και σχετική ανάρτηση από την Μέκκα των betaz, το Seddit (παρακάτω).

dating

Πως το είχαμε πει; Αν ναι, οι γυναίκες αδιαφορούν για την εμφάνιση, γιατί κοιτάζουν ΠΆΝΤΑ τον μετρητή Alphaness (σαν τον μετρητή Γκάιγκερ ένα πράγμα, όπου χτυπάει πιο γρήγορα όταν βρίσκονται κοντά στους ALPHAz).

f

Η παρακάτω ανάρτηση έχει σβήσει από το reddit για χ-ψ λόγους (έχω την εντύπωση ότι στο Seddit δεν θέλουν να ακούγονται «περίεργες» απόψεις, αλλά όπως είπα, είναι η εντύπωση που μου έχει δοθεί). Το ότι μεταφέρω μια ανάρτηση, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τις απόψεις του, αλλά καλό είναι να ακούγονται και άλλες φωνές. Διάβασε την παρακάτω:

tinder-dlt

Επίσης, τόλμησα και έγραψα (αν έχεις τον Θεό σου δηλαδή) ότι οι γυναίκες προσεγγίζουν και αυτές τους άντρες που τις αρέσουν (πόσο μάλιστα στην online dating scene, όπου το παιχνίδι παίζεται και κρίνεται κυρίως από την εμφάνιση). Και παρότι το έχω δει να γίνεται και σε κλαμπ/καφέ, στο net είναι πιο διαδεδομένο (μηδέν ντροπή, δεν βλέπει κανείς κλπ). Απορώ πως μου βγαίνουν κάτι τέτοια, που δεν ισχύουν ασφαλώς, γιατί δεν τα δείχνουν σε κάποιο fake infield video

Επίσης είχα τονίζει ότι οι γυναίκες ΔΕΝ γουστάρουν το πέσιμο στον δρόμο ή όπου αλλού, αν έχουν κάποια άλλη ασχολία (πχ έχουν βγει με φίλες της να συζητήσουν, ή κάνουν κάποια εργασία, όπως η κοπέλα παρακάτω).

ΌΧΙ, για κάποιους ΔΕΝ έχει σημασία τι κάνει, από την στιγμή που θα προσεγγίσεις direct-brutal-caveman στυλ, αυτήν θα σου κάτσει, γιατί έτσι λένε οι γραφές.

Και αν φας άκυρο; Απλά δεν ήσουν σε… state, άνοιξε καμιά 10αριά γυναίκες, για να βρεις το… state σου, όπου στο μεταξύ, θα έχεις πέσει σε κάποια που ψάχνεται επίσης, που θα καθότανε ακόμη και στον τελευταίο άντρα που θα την μίλαγε, για να πιστέψεις με την σειρά σου ότι απλά δεν ήσουν σε φάση και επανήλθες δριμύτερος.

Το παλικάρι (γνωστός και στους Έλληνες του χώρου), παρότι εμφανίσιμος και άνετος, τρώει άμεσο άκυρο. Πως το έλεγα μωρέ να δεις, α, ναι, αν δεν σε θέλει η ίδια, αν την προσεγγίσεις έτσι στο άκυρο, το πιο πιθανό είναι να φας το άκυρο εσύ, είτε πας direct, είτε… brutal. Ρε κάτι περίεργα που λέω καμιά φορά…

Επίσης, είχα πει ότι οι γυναίκες θεωρούν το πέσιμο στον δρόμο, το χύμα και καγκουροπέσιμο που κάνουν κάποιοι κοινωνικά άσχετοι (αλλά επικίνδυνοι, γιατί χαλάνε την πιάτσα και δίνουν μετά κακό όνομα στους υπολοίπους) σαν «πεινασμένο», απελπισμένο κλπ, την στιγμή μάλιστα που ΔΕΝ σου έχει δώσει η ίδια κάποιο σημάδι να προσεγγίσεις. Ξέρω, ξέρω, γράφω ανοησίες, συμφωνεί και η κοπέλα της παρακάτω ανάρτησης.

Μα, μα, πως το είχανε πει κάποιοι εδώ στα σχόλια (και δέχομαι και άλλα τόσα emails σχετικά), κάποιοι φαν του «Direct-Natural» game; Α, ναι, ότι οι γυναίκες κατά κάποιον τρόπο «συγκινούνται» από το direct, είναι το μαγικό κουμπί που θα τις αποπλανήσει. Δεν ξέρω τι είναι πιο υποτιμητικό, το «βλακομπόγιας» ή το «18χρονα» (στο μυαλό/τρόπο/πέσιμο ίσως?). (Ευχαριστώ τον φίλο που μου έστειλε την παρακάτω εικόνα).

fb-kamakia

Έτσι, για να γελάμε, λέω και μερικά ανέκδοτα. Ακούς εκεί να γράφω ότι οι γυναίκες κοιτάζουν τον εμφανίσιμο άντρα περισσότερο από τον μέσο «alpha» (εκτός αν το τύπος έχει παιχνίδι, τότε ας είναι και σαν «φώκια»).

c

Πρέπει να βλέπω πολύ Χόλιγουντ. Αλλά ας δούμε δύο ακόμη εικόνες από την πραγματικότητα και από την πατρίδα μας. Μπορεί καμιά φορά να λέμε ότι δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση και το χρήμα/φήμη, αλλά όπως βλέπεις, οι κανόνες φτιάχτηκαν για να απορρίπτονται.

Όχι, μην μπερδευτείς, οι παρακάτω εικόνες δεν είναι από κάποια «επανάσταση» κατά των σκληρών μέτρων και του κινέζικου τύπου εργασιακών (αυτή θα αργήσει μερικούς αιώνες, έχουμε χρόνο για γλέντι και χορό ακόμη, αδιαφορώντας αν ο μισθός άγγιξε τα 100€ [i]), ούτε ο τύπος παρακάτω είναι κάποιος ξένος δυνάστης που μας πίνει το αίμα και ήρθε για ακόμη σκληρότερα μέτρα και βρήκε απέναντι του τους νέους που διψάνε για εργασία και είναι έτοιμοι να προτάσσουν τα στήθη τους απέναντι στον εχθρό (θέλουν να τα προβάλουν, ίσως). Απλά καυλωμένες είναι (ναι, θηλυκό και για τους άντρες των παρακάτω εικόνων, δες πχ τον τύπο στην μεσαία σειρά).

karasevda_athina

Α, να μην ξεχάσω, δεν θα τις δεις να κάνουν έτσι για κανένα ταλαίπωρο (από την πεζοπορία) 18χρονο «πεφτουλίνι» ή κάποιον caveman PUA. Μπορεί να γίνει, αν μάλιστα δεν έχεις την ανάλογη εμφάνιση/φήμη, αλλά θα πρέπει το παιχνίδι σου να ξεπερνάει τον Γαλαξία (και αν σε χαρακτηρίζουν 18χρονο, σημαίνει ότι δεν ξεπερνάει ούτε μηλιά το παιχνίδι σου). Sorry, but the truth must be told.

karasevda_athina2

Αυτά καρντάσια. Μέχρι την επόμενη φορά…

Υ.Γ.: Κάτι που διάβασα σε σχόλια στο Youtube και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω, οπότε και το μεταφέρω με επιφύλαξη. Οι RSD (όχι οι κλώνοι, οι άλλοι για αρχή και έπειτα βλέπουμε), λέει, έχουν αρχίσει να «βάζουν» την εμφάνιση ενός άντρα σαν στάνταρ στο παιχνίδι (σιγά σιγά, για να μην τους κράξουν κιόλας) και να αφήνουν στην άκρη τον χαρακτήρα, ο οποίος και στο χύμα πέσιμο, περνάει σε 2η μοίρα. Και επειδή τα πρόβατα δεν διαφέρουν, σε κανέναν χρόνο θα λένε «Μα, ναι, έχουν δίκιο οι RSD, έτσι είναι, πρέπει να κοιτάζω και την εμφάνιση μου που και που» (κάτι σαν τα πρόβατα της Apple ένα πράμα). O tempora, o mores!