Σου είπε δεν σε θέλει; Ε, και;

Ωραία, την πλησίασες. Έκανες τα @@ πέτρα και πήγες. Ωστόσο, δεν το δέχτηκε με ωραίο τρόπο και σου είπε κάτι. Πρέπει να φύγεις ή να το πάρεις στραβά; Όχι!!!

Οι γυναίκες, πολλές φορές, άλλα λένε και άλλα θέλουν. Ευτυχώς για εμάς, η φύση τις «προγραμμάτισε» να μας δείχνουν κάποια σημάδια αν πραγματικά μας θέλει ή όχι.

Δεν θα αναφέρω εδώ τα σημάδια, θα αναφέρω γιατί το κάνουν αυτό, δηλαδή ή να σου λένε πχ «έχω σχέση» ή κάτι αντίστοιχο.
Βασικά το πρώτο πράγμα, είναι για να σε δοκιμάσουν. Αν έχεις τα @@ που δείχνεις ότι έχεις. Εδώ ξεχωρίζουν οι αλήτες ή τα ρεμάλια αν θέλεις, από τους υπολοίπους. Άλλωστε ο καλός παίχτης ξεχωρίζει από το πόσο καλά παίρνει τις απορρίψεις.

Επίσης είναι η κοινωνική μάσκα που έχουν. Δεν θέλουν να δείξουν σε γνωστούς και φίλους ότι δέχτηκε κάποιον τόσο εύκολα. Γι’αυτό και αναφέρω σε παλιότερο ποστ ότι είναι λιγάκι δύσκολο το παιχνίδι έξω από τον κοινωνικό κύκλο.
Άλλωστε οι γυναίκες έχουν μάθει τις σχέσεις τους να τις κάνουν από τον κύκλο τους και όχι από καταστάσεις «χύμα».
Είναι το όλο θέμα «θα με πουν πουτ@να» αν σε δεχτεί με την μια. Θα πρέπει να ζυγίσεις όλες τις παραμέτρους (πχ παρέα της), για να μπορέσεις να της πάρεις το τηλέφωνο.

Ένα άλλο που έκανα και έπιανε, ήταν να μου λένε που δουλεύουν, ώστε να περνάω, να μου λένε το FB τους, ώστε να μιλάμε από εκεί ή να κλείνουμε ραντεβού κάποια άλλη μέρα σε κάποιο μέρος. Όλα αυτά φυσικά, χωρίς να καταλάβει τίποτα η παρέα της.

Το κόλπο εδώ είναι να μπορέσεις να την «πειράξεις» το μυαλό, ώστε να μην δέχεσαι το μπλοκάρισμα της λογικής της. Το ότι μια γυναίκα δεν θέλει να σου μιλήσει, επειδή είναι μπροστά οι φίλες της, είναι ένα μπλοκάρισμα που δέχεσαι εσύ από το μυαλό που διαχειρίζεται το λογικό κομμάτι, Γι’αυτό και θα δεις πολλές να είναι με άτομα που εσύ δεν θα πίστευες ποτέ ότι κάποια θα πήγαινε. Ωστόσο, αν της «κερδίσεις» το συναισθηματικό τμήμα του εγκεφάλου, το οποίο είναι δυνατότερο της λογικής, έχεις κερδίσει.
Περισσότερα σχετικά σε άλλο θέμα.

Θυμάμαι 2 περιπτώσεις, που την μια κανονίσαμε να βρεθούμε για κάποια δουλειά, ώστε να σταματήσουν οι φίλοι της να κάνουν σαν τρελοί «ποιος είναι αυτός» και την 2η που της είπα να πάει έξω αργότερα (μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει μπροστά στην παρέα της) για να πάρει τηλέφωνο, κάτι που έκανε και μπορέσαμε να μιλήσουμε.

Το θέμα λοιπόν είναι να μην παίρνεις της μετρητής ότι σου λέει. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με το σώμα της. Όση ώρα κάθεται μπροστά σου και σε κοιτάει, τότε μπορείς να την κερδίσεις. Αν φυσικά σου γυρίσει πλάτη, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Εγώ πχ, όπως έχω αναφέρει και εδώ, δεν έφυγα με την μια από μια τέτοια. Ωστόσο, το θέμα είναι εσύ πόσο χρόνο θέλεις να σπαταλήσεις για μια που είναι δύσκολη. Αν είναι τόσο θεογκόμενα που την θέλεις σαν τρελός, τότε θα πρέπει να στρώσεις τον κώ$ο σου εκεί και να μην το κουνήσεις ρούπι και να την «παίζεις», εφόσον σε κοιτά και στέκεται μπροστά σου.