ΣπυροΚόντιες προσεγγίσεις με κρυφή κάμερα

Να και κάτι νέο στην Ελληνική κοινότητα, ένα video που περιέχει προσεγγίσεις με κρυφή κάμερα.

Πρέπει να πω ότι είναι πολύ καλή η κίνηση αυτήν του Σπύρου, πηγαίνει την Ελληνική κοινότητα ένα βήμα μπροστά αφού είναι κάτι νέο στην Ελληνική σκηνή, δεν νομίζω να έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο εν Ελλάδι. Μπράβο στον Σπύρο. Θέλω από καιρό να προσθέσω και εγώ ένα τέτοιο video (ή ηχητικό αρχείο, πως θα μου «κάτσει»), αλλά κολλάω σε τεχνολογικά/νομικά θέματα. Αλλά κάπως θα γίνει.

Με ειδοποιούν από το κοντρόλ ότι το video είναι έτοιμο, ας το δούμε λοιπόν:

Μερικές παρατηρήσεις που έχω να κάνω στις προσεγγίσεις του. Θα μου πεις τώρα και τι είσαι εσύ και κρίνεις, καλύτερος; Όχι και δεν γνωρίζω και τον Σπύρο, μπορεί και να έχει πάει με την μισή Αθήνα. Βέβαια, θα μου πεις αφού δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι με παραπάνω από την μισή Αθήνα, αφού ήδη η μισή Αθήνα είναι πιασμένη από άλλον. Αλλά θα κρίνω με βάση αυτό που βλέπω στο video.

Αρχίζουμε από την 2η προσέγγιση, όπου το μόνο που μπορούμε να δούμε είναι η «κλειστή» γλώσσα των κοριτσιών, στην διάρκεια τουλάχιστον του video.

Στην επόμενη προσέγγιση (στο 2ο λεπτό, με τα σκουλαρίκια που αναφέρει), ειδικά στο 2:07 θα δει κανείς το κλασικό λάθος του να σκύβεις τόσο κοντά της και φυσικά πως δείχνει αυτό το «σκύψιμο» προς τα έξω.
Προσέξτε επίσης και την γλώσσα του σώματος της τύπισσας και το πως προσπαθεί να απομακρυνθεί και αυτό συμβαίνει όταν πας να «μπεις» πολύ νωρίς στον προσωπικό χώρο της, χωρίς να λάβεις πρώτα την «πρόσκληση» της.

Στην προσέγγιση τώρα στο 2:17 (τελευταία), δεν μπορώ να πω ότι παρατηρώ κάποιο είδος «έλξης» προς τον Σπύρο, παρόλο που προσπαθεί στο 2:26 να το αλλάξει και να δείξει ότι δεν έχει πολύ χρόνο (το κλασικό PUAκίστικο) και πρέπει να φύγει, άσχετα αν κάθεται δίπλα της αμέσως μετά. Αυτό το έχει παρεξηγήσει η κοινότητα και μαζί και ο Σπύρος -νομίζω. Ναι μεν το λες, αλλά όχι για να το πεις, αλλά να το εννοείς. Καλύτερο θα ήταν να έβρισκε «κάτι» επάνω της και να της έλεγε κάτι του στυλ «α, θα με κάνεις να καθίσω περισσότερο παρότι βιάζομαι κλπ«, ώστε να μην φανεί στημένο και fake, όπως φαίνεται στο video.
Αυτό που παρατηρώ σε αυτήν την προσέγγιση είναι ότι ο Σπύρος δεν έχει μια σειρά στο παιχνίδι του. Για παράδειγμα ανοίγει, μιλά ώστε να δημιουργήσει μια οικειότητα, μετά προσπαθεί να προκαλέσει έλξη με το να πει ότι βιάζεται (αν το γνώριζε αυτό που έκανε και δεν του βγήκε έτσι από παπαγαλία), ενώ μετά από πόση ώρα ασχολείται ακόμη με την «αύρα» της και ότι είναι πέντε εκατοστά (!).
Γνώμη μου είναι ότι καλύτερα θα ήταν αφού έβλεπε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σημάδι έλξης (φαίνεται άλλωστε από το σώμα της), να την «παίξει» ώσπου να σπάσει και μετά να συνεχίσει με οικειότητα. Για εμένα αυτές οι ρουτίνες περί αύρας μόνο για να περνάει την ώρα της η κάθε τύπισσα κάνουν, δεν προκαλούν και κάτι σημαντικό πλην του ότι σε κερδίζει χρόνο να σκεφτείς κάτι άλλο.

Καλή συνέχεια να πω στον Σπύρο στην νέα του προσπάθεια.