Στατιστικά του Day Game από τους Krauser & Torero (UK)

Ο Nick Krauser είναι ένας PUA από Αγγλία μεριά, τον οποίο τον αναφέρουν σαν έναν από τους κορυφαίους στο Day Game στην Ευρώπη. Ο τύπος λοιπόν, ο οποίος «παίζει» στο Λονδίνο συνήθως, αναφέρει τα αποτελέσματα του από το Day Game για το έτος 2013, κάτι που έκανε και ένας άλλος instructor, ο Tom Torero.

Εδώ να σας πω τον λόγο που το αναφέρω σαν άρθρο. Καταρχάς δεν γνωρίζω κάτι για κάποιον από αυτούς. Γνωρίζω μόνο ότι ο Nick Krauser έχει κυκλοφορήσει δύο βιβλία (το 2ο πρόσφατα). Ίσως στο μέλλον να τον αναφέρω, αν διαβάσω κάποιο από τα βιβλία του (με το μεν 1ο να το αναφέρουν σαν alpha male κυρίως λογική, ενώ το 2ο «πατάει» περισσότερο στην μέθοδο Mystery, έτσι με μια γρήγορη ματιά που έριξα σε reviews).

Αλλά επειδή μιλάμε κατά καιρούς για το Day Game στο Ελλάντα, έχουμε αναφερθεί στον βαθμό δυσκολίας που έχει το παιχνίδι την ημέρα σε σχέση με άλλα κράτη (και επομένως άλλη κουλτούρα), όπως επίσης κατά πόσο η Ελληνίδα είναι ανοιχτή ή όχι σε τέτοιου είδους προσεγγίσεις κλπ. Πρόσφατα είδα κάπου να αναφέρονται τα στατιστικά αυτά (δες link στο τέλος) και σκέφτηκα να τα αναφέρω και εγώ, μιας και δείχνουν κάποια πράγματα, όπως πχ η επιβεβαίωση όσων λέγαμε ότι το παιχνίδι την ημέρα είναι απλώς παιχνίδι αριθμών.
Αυτήν την φορά θα το δούμε από την σκοπιά κάποιου που πληρώνεται για να το διδάσκει (ή πουλά και σχετικά προϊόντα) και μάλιστα θεωρείται και κορυφή στο είδος του. Έτσι λοιπόν τα στατιστικά του για το 2013 είναι:

Ανοίγματα (προσεγγίσεις): 1,000
Τηλ. αριθμοί (το «κλείσιμο» που λέμε): 250
Ραντεβού (πρώτο): 60
Ραντεβού (δεύτερο): 15
Σεξ: 27

Οπότε πολύ απλά, για να κάνει σεξ ο Nick με 27 γυναίκες το 2013, έπρεπε να προσεγγίσει 1000 (!), να καταφέρει να πάρει το τηλ από 250, να βγει ραντεβού με τις 60 από αυτές (υποθέτουμε ότι τα άλλα ήταν flake) και να συνεχίσει και με επόμενο ραντεβού με τις 15 από αυτές. Αν τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά έγιναν στο Λονδίνο των ~10εκ, με τα εμπορικό του κέντρα να είναι η χαρά του PUA (μιλάμε για χιλιάδες -αν όχι εκατοντάδες χιλιάδες- κόσμου καθημερινά), φανταστείτε τι σημαίνει αυτό για τα Ελληνικά δεδομένα (άντε κάνε day game πχ στην Πάτρα ή σε κάποια μικρότερη πόλη και να πρέπει να προσεγγίσεις και εσύ 1000 γυναίκες. Θα σε μάθουν οι πάντες 🙂 ).

Παρόμοια είναι και τα στατιστικά και του Tom Torero (Αγγλία και αυτός και δάσκαλος στο Day Game). Προσέγγισε ~1000, πήρε το τηλέφωνο από ~300, βγήκε με ~80 από αυτές και το έκανε με τις 30. Το περίεργο είναι βέβαια ότι αν ο κάθε guru στην Αγγλία προσεγγίζει ας πούμε από 1000 γυναίκες (να υποθέσω τις νεότερες και φυσικά ομορφότερες), όπου guru στην Αγγλία υπάρχουν άπειροι, να φάνε και οι κότες μου λέμε και οι μαθητές του κάθε guru ας πούμε πηγαίνουν σε καμιά 500αριά ο καθένας, τότε πόσες νέες και ωραίες γυναίκες έχει τέλος πάντων το Λονδίνο; Στο τέλος θα προσεγγίζουν κάποια και θα τους λέει «άσε φίλε, με τον ίδιο τρόπο με προσέγγισαν άλλοι 15 πιο πριν«. Θα μας μάθουν και οι πέτρες, πως θα επιβιώσουμε; 🙂

Τα στατιστικά τα βρήκα εδώ.

Αυτός είναι και ο λόγος που θέλησα να αναφέρω τα στατιστικά αυτά στο παρών άρθρο. Δηλαδή με λίγα λόγια, μπορεί να προσεγγίσει κάποιος που είναι νέος στο παιχνίδι 30 γυναίκες και να μην πάρει κάποια θετική απάντηση από καμία από αυτές. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει να το παρατήσει ή να σκεφτεί ότι κάτι πάει στραβά με αυτόν. Να σκέφτεστε τα παραπάνω νούμερα των instructors και να σκέφτεστε ότι απλά έτσι είναι παντού.

Αν δεν τους γνωρίζεις και θέλεις να μάθεις περισσότερα, δες τους στα παρακάτω video