Τα Καμάκια της Ρόδου (Από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Όμορφος Κόσμος²», στην οποία παρουσιάζεται το φλερτ τού τότε και του σήμερα.

Αν και όταν μιλάμε για καμάκι του χτες, το μυαλό πηγαίνει στον Στάθη Ψάλτη και την παρέα του, εντούτοις υπάρχουν κάποιες «παλιοσειρές» από την χρυσή εποχή του καμακιού.

Σε αντίθεση με το αρχικό ντοκιμαντέρ «Τα καμάκια της Ρόδου» (δείτε το 1ο μέρος), στην συγκεκριμένη εκπομπή ο Γρηγόρης πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω και εκτός από τα παλιά καμάκια μας δείχνει επιπλέον την συμπεριφορά των αντρών απέναντι στις γυναίκες και φυσικά μιλά και για το καμάκι στις μέρες μας.

Επίσης θα ακούσουμε και την Ζέτα Μακρυπούλια μιλά για τους τρόπους που την προσεγγίζουν, τους κρυφούς θαυμαστές της και αξιολογεί τις διάφορες ατάκες καμακιού που της λέει ο Γρηγόρης.

Ας δούμε την εκπομπή καταρχάς και το συζητάμε μετά. Εδώ να αναφέρω ότι το επεισόδιο έχει ανέβει στο YT σε δύο μέρη, αλλά ήταν μισό και δεν ήθελα να το βάλω σαν post αφού έλειπαν πολλά σημαντικά σημεία. Ευτυχώς ένας φίλος με ενημέρωσε ότι έχει ανεβάσει ολόκληρο το επεισόδιο στο Vimeo. Ελπίζω το Mega να μην θελήσει να κατεβάσει το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Μερικά σημεία που θέλω να αναφέρω:
-Στο 4:05 βλέπουμε ότι μέχρι και ο μέγας Bruno τρώει άκυρο και μάλιστα από ξένες (όπως δείχνει). Για το συγκεκριμένο «άκυρο» που τρώει κάποιος στο Day Game, θα αναφερθώ asap.
-Στην συναναστροφή από το 4:13 (που ο Bruno δείχνει να τα κατάλαβε καλά το «Ανθούλα»), μπορώ να πω ότι οι τύποι αυτοί περισσότερο από τύχη πρέπει να τα καταφέρνανε και όχι τόσο από στυλ/παιχνίδι. Αλλά το «φλετάρισμα» το’χει, δεν μπορώ να πω, άσε δε το peacocking (δείτε στο 7:50 το peacocking μιας άλλης εποχής) 🙂
-Στο 14:15 βλέπουμε και ένα «δείγμα καμακιού» από τον Γρηγόρη, ενώ στο 14:50 βλέπουμε το «κανονικό καμάκι» του, ενώ αργότερα θα δούμε και το «σοβαρό» του.
-Στο 17:00 βλέπουμε μια κόντρα καμακιού, όπου ο καθένας «προσπαθεί να ρίξει» την τύπισσα. Δείτε και στο 18:00 που τους ρωτά αν την έβλεπαν στον δρόμο πως θα την προσέγγιζαν. Φυσικά στο τέλος ο Γρηγόρης κερδίζει.
-Στο 36:40 βλέπουμε την νέα γενιά των καμακιών.
-Στο 37:52 βλέπουμε ένα μικρό δείγμα του Approach Anxiety.
-Στο 38:02 βλέπουμε day game εν δράση. Δείτε την στάση του σώματος του τυπά (σαν να φυλάει «τσίλιες» σε κάποιους που κλέβουν κάνει) και ακούστε και το «άνοιγμα» του, ενώ το γνωστό «άκυρο» του Day Game μπορούμε να το δούμε στο 38:45 αλλά και στα επόμενα «ανοίγματα».
-Στο 39:52 ακούμε το παράπονο της -σημερινής- γκόμενας.
-Στο τέλος ενδιαφέρων έχει και η συζήτηση με την Μακρυπούλια (για να μην πω ότι είναι και η αιτία που πρόσθεσα το video, ειδικά τα «demo» καμάκια που τις κάνει και τις απαντήσεις που του δίνει), όπως το τι δέχεται και τι όχι σαν φλερτ (41:10), ενώ την ξενερώνει (όπως τουλάχιστον λέει στο 41:52) ο άντρας ο σίγουρος, ο έχων αυτοπεποίθηση (!). Εδώ να πω ότι σε αυτό που λέει το έχω παρατηρήσει και εγώ, αλλά θα αναφερθώ κάποια άλλη στιγμή και όχι εδώ. Επίσης ακούστε και στο 44:48 τι λέει για την εμφάνιση και το πόσο την ενδιαφέρει από «όλο το πακέτο» σε έναν άντρα.

Thanks Lucifer69 για την ενημέρωση του συγκεκριμένου επεισοδίου (μιας και δεν παρακολουθώ ελληνική tv) και Geo για το ανέβασμα της εκπομπής στο Vimeo.