Τι κάνεις όταν κάποια είναι με άλλους άντρες στην παρέα

Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να σου αρέσει κάποια κοπέλα, αλλά να υπάρχουν και άλλοι άντρες στην παρέα της. Είχα γράψει και παλιότερα ότι υπάρχουν κίνδυνοι σχετικά με το να πλησιάσεις μια κοπέλα που είναι και με άντρες στην παρέα της, αλλά διάβασε μερικά tips για να σου δώσουν μια ιδέα πως μπορείς να πας.

Ο δικός μου κανόνας είναι να «διαβάσεις» από μακρυά το τι παίζει με την παρέα. Πολλές φορές το αγόρι κάποιας είναι πιθανών να είναι σε διπλανό τραπέζι ή να έχει πάει στην τουαλέτα. Γι’αυτό και εγώ προσωπικά δεν πλησιάζω κάποια παρέα άμεσα, αλλά περιμένω λίγο να δω τι παίζει. Επίσης, εκείνη την στιγμή μπορεί οι άντρες της παρέας να είναι μαζεμένοι όλοι μαζί δίπλα και να μην δίνουν σημασία στις γυναίκες, γιατί μπορεί να μιλάνε για κάτι άλλο (μου έχει τύχει αρκετές φορές). Εγώ προσέχω το άτομο που συνομιλεί περισσότερο κάποια που με ενδιαφέρει. Αν δείχνει παίχτης ή φαίνεται ότι κάτι παίζεται μεταξύ τους, το αφήνω, αν όμως δεν συμβαίνει τίποτα από τα παραπάνω, τότε την πλησιάζω.

Εδώ θα αναφέρω ένα δικό μου πρόσφατο περιστατικό. Το έχω πλέον κανόνα να μην μοιράζομαι ανοιχτά δικά μου field reports αλλά σε άτομα που κρατάω κάποια προσωπική επικοινωνία, ωστόσο το συγκεκριμένο θα το προσθέσω επειδή «κολλάει» στο άρθρο.
Είδα λοιπόν μια που μου άρεσε, αλλά είχε και 3 άντρες μαζί στην παρέα, πλην της φίλης της. Αφού παρατήρησα και είδα ότι δεν έτρεχε κάτι με κανέναν από τους άντρες, την πλησιάζω. Λέω στον ένα, το πιο beta, που ήταν «κρεμασμένος» δίπλα της, να κάνει λίγο πιο εκεί και όταν κάνει, της μιλάω. Επειδή όλη την ώρα η παρέα της «αναρωτιόταν» μεταξύ τους, ποιος είμαι και τι θέλω, την ρωτάω να μου πει για την παρέα της, 1ον) για να μάθω τι παίζει και 2ον) για να την ανακουφίσω κάπως. Αφού με επιβεβαίωσε ότι κανένας τους δεν ήταν «κάτι» γι’αυτήν, αλλά απλά φίλοι, συνέχισα το «έργο» μου.

Σε κάποια στιγμή που πλησιάζαμε να ανταλλάξουμε τρόπο επικοινωνίας, ο ένας ο «beta», ο οποίος έστηνε συνεχώς το αυτί του για να μας ακούσει, με ρωτάει αν την γνωρίζω. Εδώ είναι και η παγίδα.
Δεν του απαντώ καν, δεν τον κοιτάζω καν και συνεχίζω να της μιλάω.
Εκείνος, αφού είδε ότι δεν μπορεί να με κάνει να τον μιλήσω, την ρωτάει αν την ενοχλώ. Εκείνη την στιγμή της λέω κάτι και μου απαντά, «κλάνωντας» τον εν ολίγοις, κάτι που ήταν και ο σκοπός μου.
Εκείνος, φανερά ενοχλημένος, συνέχισε να την ρωτά αν με γνωρίζει.
Αφού ανταλλάξαμε πληροφορίες, ώστε να βρεθούμε κάποια άλλη μέρα μόνοι μας, τους χαιρετώ όλους. Αυτό το έκανα για 2 λόγους, πρώτον για να δει ότι δεν έχω χεσμένη την παρέα της (άλλωστε τόση ώρα δεν τους έδινα καν σημασία) και 2ον να φανώ στα μάτια τους σαν «cool» και να φύγω το ίδιο «ψηλά» όσο και όταν πήγα και της μίλησα.

Το παράδειγμα εδώ έχει να κάνει με το να μην «τσιμπάς» όταν σε μιλάει κάποιος που αυτήν τον έχει ήδη «χεσμένο». Θα «κριθείς» από αυτήν με το πως θα φερθείς στα άτομα που:
α)σέβεται
β)δεν θέλει να τους έχει μαζί της, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή (κοινοί γνωστοί κλπ).
Βασικά, αν δώσεις προσοχή σε κάποιον από την παρέα, μπορεί να ανταλλάξετε και κουβέντες και να μαλώσετε, που σημαίνει ότι θα μαλώσεις και με την τύπισσα γιατί θα υπερασπιστή την παρέα της (όσο και να μην το θέλει, δεν θέλει να την πούνε λόγια μετά).
Επίσης να θυμάσαι ότι άτομα που κυνηγάνε καιρό κάποια από την παρέα τους και ασχολούνται με κάποια πολεμική τέχνη ή βάρη και είναι χαμηλής νοημοσύνης, θα θελήσουν να ανέβουν στα μάτια της προκαλώντας εσένα και όταν λέω προκαλώντας, δεν εννοώ για να δείτε ποιος έχει μεγαλύτερα «ποντίκια».

Οπότε, κλείνοντας, αυτό που έχω να πω είναι να ελέγχεις και μετά να πηγαίνεις. Υπάρχει η εναλλακτική να την συναντήσεις στην τουαλέτα (αν περιμένεις, αν την θέλεις τόσο πολύ και αν πάει και μόνη της) ή να «ανοίξεις πανιά για αλλού».