Τι σεξ πρέπει να κάνουν οι γυναίκες μέχρι τα 30;

Αν και αποφεύγω να προσθέτω άρθρα (ή/και απόψεις) «πακέτα» από τα διάφορα sites που είναι «λίγο από όλα», ωστόσο «κλέβω» το παρακάτω άρθρο από το queen.gr, γιατί μου έκανε εντύπωση το πόσο χύμα τα λέει.
Θεωρώ ότι είναι μία από τις κρυφές φαντασιώσεις των γυναικών, που πολλές δεν θέλουν να γνωρίζουν οι περισσότεροι.
Επίσης η συγκεκριμένη άποψη «πατάει» πάνω σε ένα μοντέλο που δουλεύω/δοκιμάζω τελευταία και θα προσθέσω σύντομα και αναλυτικά στο blog.

Τι πρέπει να κάνει ένα κορίτσι οπωσδήποτε μέχρι τα τριάντα της; Σεξ χωρίς νόημα. Σεξ, δηλαδή, που δεν συνοδεύεται από ρομάντζο και υποσχέσεις για αιώνια αγάπη. Σεξ που δεν συνεπάγεται καν ανταλλαγή κινητού. Έτσι και αλλιώς οι οργασμοί δεν έχουν τηλεφωνικό νούμερο. Το καλύτερο που έχει να κάνει λοιπόν μια γυναίκα μέχρι τα 30 της είναι να ζήσει τη σεξουαλικότητά της στο έπακρο, να αποκτήσει εμπειρίες και να πραγματοποιήσει όλες της τις φαντασιώσεις και επιθυμίες. Έτσι όχι μόνο θα γίνει ένα πλήρες άτομο χωρίς απωθημένα, αλλά όταν θα έρθει η ώρα για μια σοβαρή σχέση (και ποια καλύτερη ηλικία για κάτι τέτοιο αν όχι τα 30), θα είναι έτοιμη να δωθεί ολοκληρωτικά σε αυτήν.