Χρόνια πολλά Pickup κοινότητα

Πρωταπριλιά σήμερα και γιορτάζει το ψέμα (ευτυχώς δεν γράφω για τους πολιτικούς γιατί δεν μου έφταναν δέκα ημέρες να γράφω). Αν μη τι άλλο, στην κοινότητα μας έχουμε χορτάσει από ψέμα. Ας θυμηθούμε μερικές ωραίες στιγμές και ας δούμε και νεότερες καταστάσεις.

11sydk

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Το reality show του Mystery, όπου οι συμμετέχοντες ήταν ηθοποιοί; Τον Gunwitch, όπου πυροβόλησε μια κοπέλα όταν αυτήν τον απέρριψε σε live επίδειξη της μεθόδους του σε μαθητές του;

Τον David De Angelo, όπου δήλωνε ότι το χρήμα και η εμφάνιση ΔΕΝ είναι το παν για την έλξη, αλλά σε σεμινάριο του για το πως να γίνει κανείς πλούσιος, τόνιζε ότι αν δεν έχεις χρήματα δεν θα μπορέσεις να έχεις και καλές γυναίκες; ‘Η για το γεγονός ότι αναφέρει πως χρησιμοποιεί την ψυχολογία για να μπορεί να παραπλανά τον κόσμο για μεγαλύτερες πωλήσεις;

Τους Daygame.com όπου χρησιμοποιούσαν μοντέλα για τις ανάγκες των video τους; Τι διάολο, αυτό το κορυφαίο «Yad Opener» δεν λειτουργεί; Η τύπισσα-μοντέλο ανέφερε ότι έκανε δύο video με αυτούς, εκ των οποίων το ένα ήταν με τον Tom Torero. Ενημερωτικά, το daygame.com «πεθαίνει» (λογικό, μετά το φιάσκο), ενώ ο ένας από τους ιδιοκτήτες έχει ανοίξει πανιά για αλλού.

London Paladin? Δεν αξίζει καν να σχολιάσω.

Τον Good Looking Loser, ο οποίος χρησιμοποιούσε επίσης μοντέλα και μάλιστα μπόλικες φορές, ενώ έχει πιαστεί επίσης να αγοράζει «followers» για τον λογαριασμό του στο Twitter; Ο τύπος μάλιστα έβαλε δικηγόρους του να μου ρίξουν τις photos και η wp.com με απείλησε ότι αν αναφερθεί κάτι τέτοιο ξανά, θα μου σβήσει το blog.

Που χάθηκε αυτήν η ψυχή, ο Me-νιάου; Μας είχε πρήξει τα φρύδια με την αυτοπεποίθηση και το alpha-λίκι, αλλά αυτός ποτέ ΔΕΝ είχε το θάρρος να βγάλει το καπέλο του, επειδή είχε αραίωση. Ωραία αυτοπεποίθηση διδάσκεις. Άσε δε τα «High 5s» που μας είχαν ζαλίσει με αυτό εκείνες τις εποχές…

Τον Daniel Blake (Άγγλος instructor στο daygame), ο οποίος πιάστηκε να έχει επίσης fake video; Σε ένα video του που έβγαζε μάτια ότι ήταν στημένο και προτού πιαστεί ότι κάνει fake videos, είχα σχολιάσει και εγώ και τον ρωτούσα κάποια πράγματα που έκραζαν από μακριά ότι ήταν ψεύτικο, αλλά μου το έσβησε το σχόλιο.

Τον Roosh V; Ο οποίος έγραψε βιβλίο για την επίσκεψη του στην Ουκρανία, ενώ σε σχετικές αναρτήσεις του από «field reports» είχε και φωτογραφίες από τις γυναίκες που «έριξε». Ωστόσο αποκαλύφτηκε σε Ουκρανική εκπομπή, όπου οι τύπισσες που δήλωσε ότι έκανε σεξ μαζί τους, δεν τον γνώριζαν, ενώ ένας τύπος που ήταν μαζί του ανέφερε ότι τα βρήκε εν ολίγοις μπαστούνια με τις γκόμενες εκεί. Αν δείτε το σχετικό video, ενεργοποιήστε τους Αγγλικούς υποτίτλους.

Τον Justin Wayne, με τις «κορυφαίες» συμβουλές του περί κοινωνικού κύκλου; Έχει πιαστεί να ψάχνει γυναίκες-μοντέλα για τις ανάγκες των video του στο craiglist, ενώ κάποιες φωτογραφίες γυναικών που είχε στα άρθρα του σαν επιτυχημένο καμάκι ήταν fake και μερικές τον απείλησαν με μηνύσεις. Από τότε έχει σβήσει το blog του και τα video του.

Τους τύπους πίσω από το Efficient Pickup, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βιασμό; Ή τους Johnny Wolf, James Marshall, Style και Vince Kelvin, οι οποίοι «ξεφτιλίστηκαν» σε εκπομπές;

Τι να κλάσουν τα γατάκια, μπροστά στον μοναδικό Χλαπάτσα;

Ωραίες στιγμές. Θα περίμενε κανείς να σταματήσει εδώ ο χαβαλές και να μην υπάρξουν άλλα τέτοια περιστατικά. Αλλά όχι και ο λόγος για τους RSD, όπου πρόσφατα εμφανίστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τους RSD Luke, Tyler, Julien, Todd και Madison να χρησιμοποιούν τις ίδιες γυναίκες στα infield video τους (fake δηλαδή, στημένα τα video). Επειδή ίσως να αναρτήσω σύντομα σχετικό άρθρο με τις φωτογραφίες τους, στο σερί με τα άρθρα περί fake instructors (και λέω ίσως γιατί δεν έχει νόημα, όπως θα καταλάβατε όλοι οι US επαγγελματίες PUAs είναι ψεύτες), προς το παρών πάρτε μια γεύση στο παρακάτω video, όπου ο «στόχος» γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει κάμερα εκεί και προσπαθεί να κρυφτεί, αλλά και μια φωτογραφία του Luke (τις υπόλοιπες αν θα γράψω σχετικό άρθρο, θα τις προσθέσω εκεί).

rsd-luke3

Αυτά είναι μερικά από τα «φυντάνια» της κοινότητας και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Την σκυτάλη έχουν πάρει τελευταία οι «prankers», οι οποίοι ακολουθούν τους παραπάνω στα ψεύτικα videos. Ώρες ώρες απορώ, δεν έχει έστω την στοιχειώδη νοημοσύνη ο κόσμος (τουλάχιστον με τα σχόλια στα διάφορα video που διαβάζω) και ενθουσιάζεται με το παραμικρό;

Πως παίζεται το παιχνίδι. Επειδή μερικοί πείθεστε πολύ εύκολα με κάτι που βλέπετε και προτού αρχίσετε να ψάχνεστε για περισσότερα «τέτοια» μαθήματα, η σκηνή είναι fake για τις ανάγκες του μηνύματος που περνάει το video (δείτε το μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε).