Ζητώντας από 200 γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του

Θυμάστε τον τύπο που είχε ζητήσει (για τις ανάγκες του πειράματος του βεβαίως, βεβαίως) από 100 γυναίκες να κάνουν σεξ μαζί του; Ε, αυτήν την φορά το τερμάτισε.

Θα μου πεις τώρα τι σημασία έχει αν ήταν 100 ή 500 και το ξανά προσθέτω; Δεν θα το έκανα καθόλου, αν δεν γινόταν αυτήν την φορά στας Ευρώπας. Ναι, το video είναι τραβηγμένο στην Ευρώπη αυτήν την φορά και ήταν το πείραμα του για να δει τι αποτελέσματα θα έχει, μιας και στο Αμέρικα είχε μηδέν εις το πηλίκιον (που’λεγε και ο GAP). Και αν δεν έχει τόση επιτυχία στην Ολλανδία, τότε τι να πουν μετά οι κλειστές κοινωνίες της Ελλάδας; Βέβαια εξαιρούνται μερικοί Έλληνες PUA-Mofo-shut-the-fuck-up-bitch-i’m-talking gurus, όπου πηδάνε όποια κοιτάξουν, όπου και να την κοιτάξουν (άλλωστε για μερικούς δεν έχει σημασία που βρίσκεσαι, σημασία έχει να είσαι alpha).

Το ερώτημα που γεννάται εδώ είναι το εξής. Εφόσον η κοινότητα η οποία τα τελευταία χρόνια έχει «ξεφύγει» από τα συνηθισμένα και το γύρισε στο πιο direct (από τύπους όπως ο DavidX και ο Alan Roger Currie για παράδειγμα), πως αυτοί «μαμάνε» με το να είναι τόσο χύμα-direct (και βγάζουν και τα κατάλληλα προϊόντα, αλλιώς δεν θα είχε πλάκα), ενώ ο τυπάς του παρακάτω video δεν έχει την ίδια επιτυχία; Είτε έχουν τρομερό στυλ/παιχνίδι/εμφάνιση οι guru αυτοί (ο Alan Roger Currie πάλι δεν νομίζω, έφτασε τα κιλά του David X, αν τον δείτε σε κανένα πρόσφατο του video), είτε κάποιος/οι μας δουλεύουν. Και μιλάμε για Αμερική πάντα, με ότι και αν σημαίνει αυτό (ΟΚ, Αμερική ήταν στο πρώτο video).

Τώρα, εφόσον πρόκειται για κοινωνικό πείραμα, σαν τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε. Αν διαβάσετε ένα πρόσφατο άρθρο μου περί του day game, θα δείτε πολλές ομοιότητες σε αυτά που γράφω με αυτό το video. Για παράδειγμα, δείτε μερικές να απαντούν μηχανικά «όχι, θέλω να συναντήσω τον φίλο μου«, κλασικό σενάριο του… δρόμου, όπου ΔΕΝ ακούνε τι της είπες και απλά απαντούν για να φύγεις ή να φύγουν αυτές. Δείτε στο 1:11 ένα τέτοιο παράδειγμα. Επίσης δείτε πως μερικές «εξαφανίζονται» όταν ακούν απλώς το «cute» (ξέρουν ότι πρόκειται για πέσιμο), χωρίς καν να προλάβουν να ακούσουν κάτι άλλο (που σημαίνει ότι δεν πρόλαβε να πει το ότι θέλει να κάνουν σεξ).

Όπως θα δείτε λοιπόν, το -Super Direct- Day Game είναι καθαρά παιχνίδι αριθμών (δείτε και τα στατιστικά δύο γνωστών Άγγλων instructor btw) και το αποτέλεσμα του τυπά δεν το απορρίπτει αυτό. Ναι, ίσως να μην έχει καμία σχέση το «θέλω να κάνουμε σεξ» με το «θέλω να σε γνωρίσω«, αλλά τα στατιστικά τους είναι γενικά πολύ κοντά.

Κάτι επίσης που πρέπει να δείτε και έχει σημασία, είναι η άνεση του τυπά. Σίγουρα θα παρατηρήσετε ότι είναι τρομερά άνετος σε αυτό που κάνει. Αυτό και μόνο ωστόσο ΔΕΝ τον κάνει επιτυχημένο. Θέλω να πω δηλαδή ότι η εικόνα που πλασάρουν διάφοροι ότι ο σούπερ άνετος τυπάς, με την τρομερή αυτοπεποίθηση θα κάνει τα κοριτσάκια να κλαίνε για πάρτι του, ΔΕΝ ισχύει. Το αναφέρω και στο άρθρο που link-άρω παραπάνω, ότι η πολύ η άνεση στο Day Game σε κάνει να δείχνεις «επαγγελματίας πέφτουλας» και όχι ο «γαμάτος της γειτονιάς«. Δεν είμαι εδώ για να σε ξενερώσω για το Day Game, αλλά πολλές αλήθειες δεν λέγονται γιατί δεν συμφέρει να τις πουν. Φυσικά και υπάρχουν τρόποι να παρακάμψεις πολλές άμυνες των γυναικών στον δρόμο, αλλά σχετικά με το Day Game (και τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθούμε σε σχετικές περιπτώσεις) θα αναφερθώ κάποια στιγμή στο μέλλον.